Япония е на първо място в света в класацията по

...
Япония е на първо място в света в класацията по
Коментари Харесай

Япония е първа по цифровизация в света, следва я Естония

Япония е преди всичко в света в класацията по цифровизация, сочи изследване, показано за първи път по време на Източния стопански конгрес, съобщи РИА Новости.

Според изследването Естония се подрежда на второ място, следва я Исландия. Финландия и Дания също са в челната петица. Високото равнище на цифрово развиване се открива на база съществуването на широколентов и мобилен интернет, броя на потребителите и равнището на компютризация на популацията.
 Япония разисква боен бюджет от Щатски долар 50 милиарда поради възходящата опасност от Китай и Северна Корея Япония разисква боен бюджет от Щатски долар 50 милиарда поради възходящата опасност от Китай и Северна Корея
Японското министерство на защитата показа искане за бюджет в размер на 50 милиарда $ в подтекста на това, че страната поддържа...

Съединени американски щати заема 24-та позиция в рейтинга, Русия в класацията е на 27 място, а Китай - на 28 място.

В дъното на класацията са Туркменистан (51-то място), Таджикистан (50), Киргизстан (49). 

Индексът е изчислен за 51 страни, които са членове на най-малко една от следните организации: Организацията за икономическо сътрудничество и раз, Оперативно-наблюдателно дело, БРИКС.

Източният стопански конгрес се организира от 2 до 4 септември във Владивосток. Основната му тематика тази година са новите благоприятни условия за Далечния изток в изменящия се свят.

Още от АЗИЯ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР