Янакиев отправя покана към жителите на община Созопол да се

...
Янакиев отправя покана към жителите на община Созопол да се
Коментари Харесай

Талантите Милица Гладнишка, Бисера и Лидия откриват с много настроение предизборната кампания на „БСП за България“ в Созопол

Янакиев насочва покана към жителите на община Созопол да се причислят към него и неговия екип на откриването на акцията

С упоритост и ангажимент към всички поданици на община Созопол Тихомир Янакиев разгласи, че Mестна коалиция “БСП за България “ публично ще открие акцията за локални избори 2023 на 30 септември.

" Нашата задача е да продължим да работим целеустремено и съсредоточено в името на нашата общественост, с цел да изградим дружно по-добро бъдеще за Созопол и за всички поданици ", разяснява той.

В програмата си за кмет на общината за идващия мандат е заложил съответни цели и хрумвания за усъвършенстване на инфраструктурата, икономическото развиване, културния живот, образованието и доста други значими аспекти, които подсигуряват разцвет.

Янакиев насочва покана към жителите на община Созопол да се причислят към него и неговия екип на откриването на акцията, което ще се организира на 30 септември 2023 година от 18:00 ч. на летен спектакъл „ Аполония “, гр. Созопол. Там всички ще имат опцията да се срещнат по-детайлно с неговата стратегия. Гост реализатори ще бъдат неповторимата Милица Гладнишка, както и фолклорните певици с благ гласове - Бисера и Лидия.

" Заедно можем да създадем община Созопол по-добро място за живот. Вярвам във вас и в нашата дарба да формираме бъдещето на общността ни ", сподели Янакиев.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР