Ямболският кмет Валентин Ревански е бил излекуван от коронавируса с

...
Ямболският кмет Валентин Ревански е бил излекуван от коронавируса с
Коментари Харесай

Известен българин се спаси от COVID с ивермектин

Ямболският кмет Валентин Ревански е бил оздравял от ковид с медикамента Ивермектин.

Това показа самият градоначалник с пост във Facebook, във връзка изявление на уеб страницата kmeta.bg с доктор Чавдар Ботев.

„ Уважаеми съграждани, другари, споделям с вас този материал, тъй като имам директни усещания от този медикамент. Както споделих, преди близо четири седмици имах позитивна проба за Ковид 19. Изолирах се, в първите дни имах висока температура и мислих, че положението ми щеше да се утежни. След консултация с доктор Янкова, която родом е от Ямбол, само че практикува в столицата, тя ми изясни за медикамента и по какъв начин може да бъде открит. Той се продава под формата на таблетки в Германия, Австрия и в други страни. В България се предлага, както е написано материала, в една аптека в София, която е научно-изследователска и е към Министерството на здравеопазването. Може бъде закупено с рецепта. Продава се и като ветеринарен артикул, въпреки че, когато е бил открит се е употребявал само в хуманната медицина, след което се ползва във ветеринарната. Медикаментът ми беше възложен от мой непосредствен и под управлението на лекаря започнах неговия банкет в продължение на три дни.

Съпругът на доктор Янкова също имаше позитивен тест, като неговите признаци бяха по-тежки от моите. Той също стартира да приема това лекарство, в композиция с антибиотик. На втория ден след приема към този момент нямах температура и се усещах доста по-добре. Състоянието на брачна половинка на доктор Янкова също се подобряваше. Това са моите персонални усещания. Не мога да давам инструкции по какъв начин се приема лекарството. Това могат да създадат единствено лекарите. След като се върнах на работа споделих на мои познати и другари усещанията си от медикамента. Не съм направил това обществено, тъй като към момента нямаше публични изказвания от здравни експерти в България можеше да бъда упрекнат в разпространението на погрешни изказвания. Въпреки, че в материалите този медикамент е разказан като един от най-безвредните, приемът му би трябвало да бъде постановен от доктор. Позволявам си да споделя това с вас, тъй като съгласно мен, мoже да бъде в помощ на доста хора. Бъдете здрави и се пазете! С почитание, Валентин Ревански “, написа кметът на Ямбол във Facebook.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР