Ямбол. Ямболски полицаи са иззели голямо количество наркотици. Това съобщиха

...
Ямбол. Ямболски полицаи са иззели голямо количество наркотици. Това съобщиха
Коментари Харесай

Ямболски полицаи са иззели голямо количество наркотици

Ямбол. Ямболски служители на реда са иззели огромно количество опиати. Това оповестиха отпресцентъра на Министерство на вътрешните работи . Полицейските дейности по противопоставяне на закононарушения, свързани с наркотични субстанции, са осъществени през вчерашния ден от чиновници на Районно ръководство - Ямбол. В хода им, при претършуване в жилище, употребено от 39-годишен мъж, са открити и конфискувани към 2 кг високорисково наркотично вещество – марихуана. Мъжът е арестуван с полицейска заповед за период до 24 часа.

В съгласуваност сред ямболските криминалисти и сътрудниците им от Районно ръководство - Елхово, след разбор на постъпила информация, в изискванията на необходимост са осъществени претърсвания в два парцела, употребени от 32-годишен мъж от Ямбол. При процесуално-следствените дейности са открити и конфискувани към 11 кг суха зелена тревиста маса, която при направените проби реагира на марихуана, както и 3 грама метамфетамин. Мъжът е арестуван с полицейска заповед за период до 24 часа.

За случаите е известена Районна прокуратура - Ямбол. Процесуално-следствените дейности не престават в границите на формираните досъдебни производства.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР