Ям шкембе в масло и гледам предаването Жени говорят за

...
Ям шкембе в масло и гледам предаването Жени говорят за
Коментари Харесай

Бедни мъже говорят за жени

Ям шкембе в масло и виждам предаването „ Жени приказват за пари “ на Мартин Карбовски. Няколко привлекателни дами афишират свенливо и с трепетливо отвращение сумите, против които са склонни да бъдат вулви под прикритие (старата дума е любовници) на платежоспособни мъже. Само против сумите три-пет хилки на месец. Знаем, че всичко е пари!

Слагам си чесън, че шкембе без чесън ми е доста негурме и се мятам в търсене.

Само 11,3% от популацията в страната има приходи над 740 лева на месец, демонстрират данни на Националния статистически институт! Останалите 88,7 %, разбирай половината, от които са мъже – пръчка.

Лют червен пипер и не преставам. Така… Неплатежоспособните мъже са обречени на невъзможна силиконова квази обич с момиче с купа. Какво е момиче с купа е обособена тематика. Цената по отношение на минималната работна заплата - това е съвсем 10 пъти повече. Но хората на минимална заплата не са хора, по този начин, че ме извинете за глупавия и припрян образец. Сол.

По създание - има ли опция някой състоятелен мъж (такъв, който отделя сред три и пет хиляди лв. на месец за приятелка) да се съгласи против възнаграждение да отстъпи правата за прилагане на неговата такава? Като, несъмнено, след прилагане да му се върне в изправно положение. Така той понижава разноските си. Нека бъдем почтени - изцяло е невероятно един мъж да бъде непрекъснато с дадена жена и времето, което той не прекарва с нея си е чиста загуба на пари.

Моля, посочете:

Дали за горепосочените дами има сезонни понижения? След празници, като залежала стока или не дай-боже приключване на периода на валидност?

Дали има понижения за групи? Тоест в случай че се съберат десетина индивида с по триста лв. и се схванат да употребяват момичето с купа на пореден принцип - ще се употребяват ли с някакво понижение за групи?

Има ли дискаунт за девойки без трофеи? Или с някои по-непредставителни трофеи? Да кажем не влиятелното „ мис силикон “, а малко по-малко влиятелните „ мис поливинилхлорид “, „ мис каучук “ или „ мис гипс-картон “. Все отново живеем в пазарно общество и не може стока с друго качество да се продава на една цена.

Дали има понижения свързани с дребни фабрични недостатъци? Или недостатъци зародили при превозването? Лошо чукнати, обелен лак, незавършена или крива татуировка и така нататък?

Как седи въпросът със разсроченото заплащане? За кандидатстване изисква ли се трудов контракт? Налага ли се да се викат гаранти, които са на заплата?

Има ли алтернатива ново за остаряло както при смарт телефоните? Тоест, като излезе нов модел да върнеш остарелия с доплащане?

Как седи въпросът с рекламацията? Има ли безвъзмезден експериментален интервал? Гаранции? Все отново в европейския съюз живеем. Нали по този начин?

Поради неведение към кого да се обърна като институция желая да слага въпроса намерено.

А в този момент умерено ще си изям шкембето. То ми коства към три лв..

Благодаря от името на всички заинтересувани.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР