Ялов, безполезен и вреден парламент. Това е оценката на Мая

...
Ялов, безполезен и вреден парламент. Това е оценката на Мая
Коментари Харесай

Манолова нахлу в ефир, направи на пух и прах депутатите: 48-ото НС – вредно и безполезно

Ялов, ненужен и нездравословен парламент. Това е оценката на Мая Манолова за 48-ото Народно заседание. Тя регистрира, че то нито е излъчило държавно управление, нито е приело бюджет, нито законите по Плана за възобновяване и резистентност.

„ Не направи и нищо за хората. Успя да върне демокрацията в изходно състояние с връщането на хартиената бюлетина и зачеркването на честните и свободни избори. И занули тима на смяната с прекосяването на Нинова в тима на статуквото ”, сподели тя в ефира на Народоосвободителна въстаническа армия.

Манолова изясни, че утвърждава работата на избрани министри от служебния кабинет. Не по този начин обаче стоят нещата в обществената сфера. „ Повишаването на минималната работна заплата е просто прахуляк в очите на хората ”, безапелационен е политикът. С фиксирането на минималната работна заплата съгласно нея депутатите „ удрят хората ”.

Във връзка с идните избори, Манолова разяснява, че целите на „ Изправи се.БГ ” ще бъдат ориентирани към елементарните, работещите и уязвимите хора. „ Те имат потребност от действителна отбрана. Не просто да вдигнем с 10% МРЗ, когато животът е поскъпнал с над 50% ”, акцентира тя.

Тя разяснява и протичащото се в Българска социалистическа партия, като разясни, че загубата на 700 хиляди гласоподаватели би трябвало да подейства „ отрезвително ” на управлението на левицата.„ Не може в най-бедната страна в Европа да няма мощна левица. Българска социалистическа партия е пета мощ. Тя не е мощ, а елементарно заобиколим фактор ”, е мнението ѝ.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР