Яхтите на руските олигарси вече не са не са нито

...
Яхтите на руските олигарси вече не са не са нито
Коментари Харесай

Руските олигарси преместиха яхтите си. Къде са Абрамович и Дерипаска?

Яхтите на съветските олигарси към този момент не са не са нито в Черна гора, нито на Малдивите

Олег Дерипаска реалокира неговата - " Клио " в залив, намиращ се наоколо до югозападния турски курорт Гьоджек през вчерашния ден, оповестява организация Ройтерс.

Агенцията като показва, че доста съветски милиардери се насочат към Турция, с цел да избягат от западните наказания, наложени на Русия поради нашествието в Украйна.

Дерипаска, който е създател на съветския алуминиев колос „ Русал “, беше глобен от Съединени американски щати, Европейския съюз и Великобрания. Агенцията напомня, че неотдавна Дерипаска прикани за мир.

Дългата 73 метра яхта плава под флага на Каймановите острови и носи името „ Клио “. Тя е видяна през вчерашния ден наоколо до егейския курорт, откакто беше в началото в Шри Ланка, а след това на Малдивите.

Яхтата „ Клио “ дойде в турския залив, откакто две суперяхти, свързани с другия съветски милиардер Роман Абрамович, който се появи изненадващо на договарянията сред Русия и Украйна в Истанбул, към този момент бяха закотвени в турски пристанища - Соларис и Еклипс.

Чуждестранните държавни управления се пробват да изолират президента Владимир Путин и неговите доближени поради нашествието в Украйна, която Кремъл назовава „ специфична военна интервенция “, напомня организацията.

Турция, която е страна членка на НАТО, има морска граница с Русия и Украйна в Черно море и поддържа положителни връзки с двете страни, като е медиатор в решаването на спора.

Анкара поддържа Киев, като в това време се опълчва на глобите против Москва, в това число и против ограниченията по отношение на съветските милиардери, отбелязва Ройтерс.

Турция разчита доста на съветския енергиен импорт и на съветските туристи и се трансформира в несъмнено леговище за бягащите от наказания съветски жители, доста от които влагат в парцели.

В петък украински посланик съобщи, че Украйна работи с Турция за по-голяма поддръжка, само че схваща действителността, че Анкара поддържа паралелни връзки с Москва, добавя организацията.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР