Яхтата Малтийски сокол, на борда на която родните олигарси Васил

...
Яхтата Малтийски сокол, на борда на която родните олигарси Васил
Коментари Харесай

И говорителят на Путин в яхта на Божков

Яхтата " Малтийски сокол ", на борда на която родните олигарси Васил Божков и Пламен Бобоков са изкарали предишното лято цяла седмица против колосалната сума от 1 милион лв., е била употребена и от Дмитрий Песков - прессекретаря на президента на Русия Владимир Путин, заяви ПИК.

Песков се е изпъвал върху кралската спалня, на която в следствие са се въргаляли Божков и жена му Елена Динева, след сватбата му с олимпийската шампионка по фигурно пързаляне Татяна Навка. Двамата се ожениха на 1 август 2015 г

В съпоставяне с Божков, на представителя на Путин разходката с лодка му е излязла по-солено, защото преди пет години едноседмичният наем за " Малтийски сокол " е възлизал на 426 хиляди $.

Ако, несъмнено, Песков изобщо е плащал, тъй като е допустимо да е употребил екстрите на яхтата по линия, която не е включвала възнаграждение.

Олигарха Божков, разследван по 18 обвинявания, измежду които управление на ОПГ, неплащане на такси от хазартна активност, подбуждане към 4 убийства, обезчестяване и други, е платил 419 хиляди $ или малко под 1 милион лв. за ваканцията си с другия обвиняем милионер от Русе Пламен Бобоков и жена му Христина.

Меденият месец на Пескови на борда на яхтата бе признат на нож в Русия, най-малкото тъй като държавен чиновник си разрешава сходно разсипничество, което сигурно не подхожда на годишните му приходи.

 Сред косвените доказателства бяха употребявани фотоси на доведената щерка Песков, 15-годишната Александра Жулина, в халат, на който личеше бродираното лого на " Малтийски сокол ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР