Ябълките са едни от най-полезните плодове, богати на витамини и

...
Ябълките са едни от най-полезните плодове, богати на витамини и
Коментари Харесай

Вижте какви промени ще настъпят с вас, ако постоянно ядете ЯБЪЛКИ

Ябълките са едни от най-полезните плодове, богати на витамини и фибри. Неслучайно е казано, че в случай че човек всеки ден изяжда по една ябълка, ще държи докторите далеко.

Диетолозите обаче са на мнение, че не е целесъобразно непрестанно да се ядат ябълки в огромни количества, тъй като несъразмерното похапване може да аргументи прочут дискомфорт. Това важи най-много за по-киселите сортове ябълки, които се похапват на празен корем.

Ако страдате от проблеми, свързани с храносмилателната система, язва, гастрит, би трябвало да консумирате този плод с нараснало внимание и никога да не прекалявате с количествата, които изяждате в границите на деня.
Какво се случва с нас, в случай че всеки ден консумираме ябълки? Как е вярно да се ядат ЯЪЛКИТЕ?
Многократно е било коментирано, че в случай че човек постоянно употребява ябълки, може да се защищити от редица болести. Това е един от най-по...
Прочети повече
Ако всеки ден консумирате ябълки, то сигурно ще забележите известни промени, настъпващи в организма ви. В плодовете се съдържат огромни количества антиоксиданти, които спомагат за закъснение на процесите на стареене.

Пушачите е целесъобразно да употребяват ябълки, тъй като точно тези антиоксиданти защищават дробовете от никотина.

Колкото по-често похапваме ябълки, толкоз по-голяма услуга вършим на здравето си. Плодовете се грижат за понижаването на кръвното налягане. Те спомагат за премахването на непотребната сол и вода в организма.
Отслабване с ябълки – ето по какъв начин се прави
Диетата с ябълки подкрепя прочистването на тялото от отрови и също така подсигурява бързо намаляване. Но в тази ситуация е значимо да знаете ка...
Прочети повече
Сигурно сте чували, че ябълките спомагат и за подобряването на храносмилателните процеси. Именно тези плодове подтикват производството на стомашни сокове и отстраняват отровите от тялото.

В ябълките се съдържат разтворими фибри, които свързват мазнините в червата и това води до понижаване на неприятните равнища на холестерол.

2 или 3 ябълки в границите на деня е възможно да се похапват. Не е желателно обаче да се прекалява с потреблението им, изключително, в случай че човек има проблеми, свързани с храносмилателната система.

Статията има единствено информативна цел, не замества консултацията с доктор или уравновесеното хранене!

Още от ПОЛЕЗНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР