я държи страстите си на къс повод, но в душата

...
я държи страстите си на къс повод, но в душата
Коментари Харесай

Тя е практична перфекционистка – тя е зодия Дева

я държи пристрастеностите си на пай мотив, само че в душата й кипят страсти. Истинската Дева може да ви се коства спокойна, от време на време даже далечна и недосегаема, тъй като прелестно умее да се владее. Но би трябвало да знаете, че това е един от най-противоречивите знаци.

По природа Девата е недоверчива и се усеща неудобно, когато би трябвало да се демонстрират страсти. За нея те са непознато вилнеещо море, в което може да се загуби без карта, компас или рул. Затова мъжете са склонни да я считат за много студена. Но това не е по този начин. Огромната дарба на Девата да обича излиза на бял свят, когато възприятията й се разкрепостят. Тя постоянно остава неразбрана, представителките на този знак наподобяват срамежливи, прикрити, затворени. Това обаче също не дава отговор на действителността. Всъщност Девите се отличават със хладнокръвие и пристрастеностите им са подчинени на дисциплината.

Девата принадлежи към земната стихия; както всички родени в земни знаци (Телец, Дева, Козирог, тя е загадъчна сплав от страст и консерватизъм. Девите обичат мъжете, само че с огромно внимание си разрешават дълбока прочувствена обвързаност. Девата се опасява да не се озове в клопката на нескончаем взаимен живот с несъответствуващия човек. Преди да реши да се омъжи или да завърже сериозен разказ, тя сигурно ще се огледа къде се намира изходът. За да се влюби, може да й би трябвало доста време. Тя се движи напред, стъпка след стъпка, разкривайки част от своята дълбока страст и учейки се да се доверява.

Тя е доста придирчива! Предпочита да прекара вечерта у дома с добра книга, в сравнение с да излезе с човек, който не я интересува. Това не значи, че счита секса за презрян сурогат на положителната книга. Просто е подготвена да изчака подобаващия мъж. А когато той се появи, ще открие зад сдържаната фасада очакваща го топла и сензитивна жена. Но до тогава дистанцираните обноски ще свършат потребната си работа и няма да разрешат на някой несъответствуващ субект да проникне там, където не е поканен.

Истинският ключ към разбирането на любовната същина на Девата: тя има вяра в същинската обич. Когато в действителност се влюби, вътрешните й съмнения престават да сдържат страстите й. Но тази жена не може да се одобри за даденост – би трябвало да й харесате, да я завоювате и да я удовлетворите. Ако съумеете – ще се сдобиете със спътница, която постоянно ще ви се отплаща с обич и честност.

Казват, че измежду Девите има най-вече остарели моми спрямо другите знаци на Зодиака. Проблемът е там, че тя не може да откри мъж, който да дава отговор на дългия лист с условията й. Склонна е към повърхностни съждения за хората и постоянно прави заключения единствено на основа на външния тип. В резултат изпуска доста благоприятни условия да срещне съчетаем с нея човек.

Ключът към схващане на нейната същина се състои в това, че тя прекомерно доста управлява себе си. Тя е толкоз прочувствена, колкото и другите дами, само че добре ръководи възприятията си. Вътрешните й желания съвсем постоянно си остават загадка. Тя се държи съществено и с достолепие. Скромността е вродено нейно качество и в никакъв случай няма да се хвали с достиженията си. Има прелестни обноски и постоянно се държи като същинска лейди – в случай че, несъмнено, не я предизвикат.

Тя счита, че една дама в никакъв случай никого не оскърбява, като се изключи преднамерени обстановки. Тогава се пазете! Способна е да ви прекърши като вейка, и то единствено с думи. Със сигурност няма да ви хареса.

Тя има вяра в самоусъвършенстването и ползва всички старания, с цел да усъвършенства ситуацията си. Особен интерес има към литературата, музиката и изкуството. Много дами Деви имат прелестно развити качества за усещане и рецензия.

Тя постоянно е неспокойна. Частично това се изяснява с това, че е уверена, че може сама да реши всеки проблем. Доверява се на личния си разсъдък повече, в сравнение с интуицията, а когато се сблъсква с проблем, се вкопчва в него като куче в кокал, до момента в който не го оглозга до дъно и не получи цялостна изясненост.

Способна е да бъде великодушна, търпелива и добра, само че си остава целеустремена, студена и подчинена постоянно на разсъдъка, а не на сърцето. Ако е избрала даден път, нищо няма да я накара да се отклони от него. Енергията й стига за две, че и за три дами. Към всяко дело се отнася с разбиране, че никой различен няма да се оправи с него по този начин както нея. Във всеки случай тя се презастрахова при положение на неуспех. Като акробат, работещ без мрежа, тя желае да знае къде е другият трапец, когато тя полети в посока към него.

Знае какво желаят мъжете. Ако той самият не схваща, тя може да му проучва обстановката. Прекрасен аналитик е. Целите й са практични и действителни при верен метод. Ако тя реши да се омъжва, това нормално не става доста рано.

Прекрасна стопанка и майка (е, може би малко строга), забавна спътница за всеки мъж. Сексът повече я интересува от позиция на продължение на рода, в сравнение с откъм наслаждение. Обича неголемите компании, само че хора, които не са обичайно и чисто облечени, пушат където им скимне, няма да получат повторна покана за дома й. Прекрасно се оправя с интелектуални игри.

Ако е принудена сама да си заработва хляба, всичките й привички се придвижват в света на бизнеса. От нея ще стане добър счетоводител, защото тя добре работи с цифрите. Може и прелестна секретарка, изключително в случай че тая работа изисква от нея самоусъвършенстване. Но ще се съгласи единствено на заплата, осигуряваща й самостоятелност. В краен случай може да кандиса на по-ниско заплащане, в случай че към нея се отнасят меко и с схващане.

Обективните и неемоционални съждения на хората я подвеждат единствено в едно – когато става въпрос за нейния фаворит. Тя не вижда минусите и слабостите му. Предана е на идеализирания облик, който сама си основава, и е сензитивна, въпреки че може да не показва намерено страсти и усеща. Тя е склонна и към мъжа да се отнася по същия метод, в случай че той е неразучена територия, подготвена за асимилиране, проучване, развиване и усъвършенстване. Тя знае психически пътища към мъжете и може да стане стопанка на ситуацията.

Смята, че близките би трябвало да са също толкоз прецизни и чисти, колкото е самата тя. Няма да й подейства нито един сексапил, в случай че той нещо й замирише.

Инфо: http://megavselena.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР