Xiaomi приключи работата върху новото поколение мобилни устройства от продуктовата

...
Xiaomi приключи работата върху новото поколение мобилни устройства от продуктовата
Коментари Харесай

Снимка на Xiaomi Redmi 5 Plus потвърждава дисплея със съотношение на страните 18:9

Xiaomi завърши работата върху новото потомство мобилни устройства от продуктовата гама Redmi и има намерение да ги показа още този месец.
Това се удостоверява и от оповестената в китайската обществена мрежа Weibo фотография, за която се твърди, че е на Xiaomi Redmi 5 Plus .



Новата снимка удостоверява, че смарт телефонът ще има екран със съответствие на страните 18:9. Горният и долният отстъпи наподобяват изтънчено, само че не са изключително тънки. Смартфонът наподобява доста привлекателно и стилно, като сходен дизайн се среща по-скоро във флагманите, в сравнение с в бюджетните устройства. Логично е да се допусна, че Xiaomi Redmi 5 Plus ще бъде позициониран като един от най-евтините смарт телефони с безрамков екран с сходно съответствие на страните.

Към сегашен ден е известно, че Xiaomi Redmi 5 Plus ще има 5,7-инчов екран с резолюция 1440х720 пиксела и ще употребява процесора Snapdragon 450, създаван посредством 14 нанометров софтуерен развой. Очакват се двойна съществена камера с резолюция 13 мегапиксела и технологията за бързо зареждане Quick Charge 3.0.



Новият смарт телефон мина сертификация в 3С, а съгласно най-новата информация, цената на този смарт телефон ще започва от $106 и след промоционалния период ще доближи $151.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР