Worldcoin, пионерска сила в блокчейн технологията, току-що представи обновения World

...
Worldcoin, пионерска сила в блокчейн технологията, току-що представи обновения World
Коментари Харесай

Worldcoin въвежда нова функция за потвърждаване на самоличността в Reddit, Discord и Telegram

Worldcoin, пионерска мощ в блокчейн технологията, преди малко показа актуализирания World ID 2.0, отбелязвайки забележителен скок в решенията за цифрова еднаквост.

Изключителната функционалност на тази актуализация , наречена Apps, дава опция на потребителите да основават персонализирани интеграции за инспекция на техните онлайн сметки посредством платформата World ID. Тази новаторска функционалност се разгръща върху разнообразни добре познати платформи, като Reddit, Discord, Shopify, Minecraft и Telegram.

В основата си World ID е насочена към неприкосновеността на персоналния живот услуга за цифрова еднаквост, създадена от Worldcoin, която дава опция на хората да утвърждават своята неповторима човешка еднаквост онлайн, като в същото време опазват неприкосновеността на персоналния си живот.

Последната итерация е удостоверение за нараснала сигурност и дискретност, предлагайки на физическите лица надеждно и персонализирано средство за потвърждаване на тяхното онлайн наличие и вдишване на отговорност за персоналната им информация в интернет пространството.

Освен това с обновяването се вкарва многостепенна система за World ID, която включва три разнообразни равнища. Сред тях Orb+ вкарва лицево засвидетелствуване – усъвършенствано равнище, което обезпечава извънреден достъп на законните притежатели, като покачва сигурността на основните дейности, свързани с техния World ID.

От стартирането си при започване на 2023 година World ID стана очевидец на необятно разпространяване, привличайки вниманието на милиони хора по света. Забележителни статистически данни от World ID разкриват забележителен % на верификация в страни като Чили, Аржентина и Португалия, където забележителен % от популацията сполучливо е проверило своя World ID благодарение на така наречен “орбове ” (от orbs).

Worldcoin възприема надеждните ограничения за сигурност и следените от потребителя функционалности, вградени в системата, като основни активи. Тези детайли са все по-важни на пазар, изобилен от опасения за кражба на идентичност и потребление на персонални данни.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР