Wizz Air, водещият авиопревозвач в България и най-зелената авиокомпания** в

...
Wizz Air, водещият авиопревозвач в България и най-зелената авиокомпания** в
Коментари Харесай

Самолетите на Wizz Air започват да летят от София до Санкт Петербург

Wizz Air, водещият авиопревозвач в България и най-зелената авиокомпания** в Европа, разгласи през днешния ден чисто нов маршрут от София до Санкт Петербург. Стартирайки от 2 юли 2020 година, най-новата услуга на WIZZ ще се извършва три пъти седмично във вторник, четвъртък и събота, предоставяйки на клиентите комфортен график за посещаване на един от най-красивите градове в света. Местата по маршрута към този момент са в продажба и могат да бъдат резервирани на wizzair.com или посредством мобилното приложение на WIZZ на цени от едвам 57,99 лева.*

Със старта на новия маршрут София – Санкт Петербург, Wizz Air се трансформира в единствената самолетна компания, предлагаща пряк полет от българската столица до съветския град. Този нов маршрут на Wizz Air е следващото доказателство за мощната ангажираност на самолетната компания към локалния пазар и към превръщането на пътуването със аероплан в налична услуга за всички.

Санкт Петербург, прочут още като Северната Венеция, е едно от най-завладяващите места в света. Със своето благосъстояние от атракции – от превъзходната архитектура с барокови дворци и живописни канали до изключителната просвета, кухня и спиращите дъха гледки, Санкт Петербург е топ дестинация за феновете на пътешествия по целия свят.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР