Wizz Air, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа,

...
Wizz Air, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа,
Коментари Харесай

Wizz Air обявява най-мащабната кампания за наемане на кадри в историята си

Wizz Air, най-голямата нискотарифна самолетна компания в Централна и Източна Европа, разгласи през днешния ден старта на най-голямата акция за набиране на личен състав в историята си, с благоприятни условия за развиване на разнообразни позиции в обширната мрежа на компанията. След 13 години водачество на авиационния пазар в Централна и Източна Европа, WIZZ ще сътвори близо 1300 нови директни работни места през идната година. Със закупуването на 21 нови самолета Airbus A320 и A321 до края на 2018 година и 11-те към този момент доставени през 2017 година нови самолета, екипът на WIZZ ще стане над 4500 души до края на 2018 година Разрастването на самолетната компания и предоставяните от нея благоприятни условия за кариера не свършват дотук, защото WIZZ възнамерява да удвои флота си до повече от 160 самолета до края на 2024 г.

400 сесии за асортимент на личен състав – както на водачи, по този начин и на кабинен състав, ще бъдат проведени до края на 2018 година допълнително от 25 страни в Европа и отвън нея, за привличане на амбициозни, въодушевени хора със пристрастеност към авиацията, които да се причислят към екипа от експерти на WIZZ.

С новата акция с хаштаг #IamWIZZcrew WIZZ ще даде леснодостъпна опция за всеки, който демонстрира интерес към кариерно развиване в компанията, да научи повече от самите й чиновници – да се запознае по-подробно с компанията и кариерните благоприятни условия в авиацията и да получи препоръки по какъв начин да стане част от пилотния и кабинния екипаж. Заинтересованите към този момент могат да открият хиляди фотоси, постове и тагове в другите обществени мрежи, основани от доста от въодушевените членове на екипажите, показващи своята отдаденост на компанията и пристрастеност към авиацията.

Освен атрактивните пакети с обезщетения и бонуси, Wizz Air дава опция на своите водачи да избират сред няколко сигурни работни модела: вторите водачи и капитаните могат да летят, употребявайки обширната WIZZ мрежа от над 550 маршрута или да се реалокират във всяка от 28-те оперативни бази в 15 европейски страни.

Предстоящи сесии за набиране на пилотен личен състав и по-подробна информация за това са налични ТУК.

Успешните претенденти за нови членове на кабинния състав на Wizz Air получават извънредно професионално образование, безвъзмездни униформи и опция да работят в родния си град за една от най-успешните самолетни компании в Европа и, несъмнено, да се възползват от опциите да обиколят Европа и оттатък на борда на WIZZ.

Предстоящи сесии за набиране на кабинен състав и по-подробна информация за това са налични ТУК.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР