Взривеният Керченски мост ще бъде отворен изцяло не по-рано от

...
Взривеният Керченски мост ще бъде отворен изцяло не по-рано от
Коментари Харесай

Керченският мост ще заработи не по-рано от септември 2023-а

Взривеният Керченски мост ще бъде отворен напълно не по-рано от септември 2023-а, съгласно Британското разузнаване, написа The Guardian през днешния ден.

„ Руските старания за ремонт на Кримския мост не престават, само че е малко евентуално той да бъде изцяло действен най-малко до септември 2023 година “, съгласно последната информация на Министерството на защитата на Обединеното кралство.  

„ На 8 ноември мостът трябваше да бъде затворен, с цел да разреши инсталирането на заместващо 64-метрово оборудване. Още три сектора следва да бъдат сменени ”, се отбелязва в известието.

Въпреки изказванията на управляващите, че тези спомагателни сектори ще бъдат ремонтирани до 20 декември, работата по другия път ще докара до спиране на придвижването до март 2023 година, настояват разследващите служби. Според тях „ повредата на моста, неотдавнашната офанзива против Черноморския флот в Севастопол и евентуалното евакуиране от Херсон усложняват способността на съветското държавно управление да рисува картина на боен триумф. “
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР