Взех си решението и тръгнах по този труден път, защото

...
Взех си решението и тръгнах по този труден път, защото
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет Ваня Андонова: Да пречупим порочния модел и да върнем Приморско на гражданите

" Взех си решението и потеглих по този сложен път, тъй като моделът на ръководство в последните 12 години загуби връзка с жителите и действителността ", категорична е претендентът за кмет на Община Приморско от " Български напредък "

Един от безапелационните любимци на вота в община получи сериозна поддръжка от някогашния служебен премиер и водач на " Български напредък " ген. Стефан Янев, който посети града при визитата си в Бургаско. 

Ваня Андонова е в разгара на акцията си, организира голям брой срещи, показва концепциите си, които се одобряват доста добре. Това й вдъхва убеденост, че ще завоюва изборите. Тя е издигната от " Български напредък ", само че получава необятна поддръжка и от редица опозиционни партии.

Ген. Янев бе безапелационен, че Ваня Андонова е обединителна фигура, с ясна визия за развиването на Приморско и е потвърдила, че може да отстоява решенията си, ще търси разговор, позитивните решения и положителните резултати, които да стигнат до всеки гражданин на общината. 

" Радвам се, че госпожа Андонова е събрала страховит екип. Вярвам, че той е сполучлив и ще промени Приморско. Желая Ви триумф. Страхотни сте ", сподели ген. Стефан Янев пред локалния актив на БВ. 

Вижте още във видеото:



" Благодаря на господин Янев, че уважи Приморско. Благодаря за неговата поддръжка, както и за това, че ми е дал своя вот цялостно доверие в избора да поканя хората, с които желая да работим и то освен един месец, а в дълготраен проект - с ясна тактика и визия за общината. Всеки от Вас съм го оценила съгласно качествата, достолепието и професионализма. Познаваме се от дълги години и по един или различен метод сме си заслужили доверие. Ценя това, макар че, както споделих на откриването в Бургас, години наред измежду нас броди призрака на страха, който плаши със сянката си и отхвърля хората от присъединяване в публичния живот, тъй като всичко е опорочено и ще бъде още веднъж същото. Мен не ме е боязън от призраци, а щом сте до мен, значи, че и вас не ви е боязън ", сподели в прочувственото си послание Ваня Андонова.

Зад гърба си тя има един сполучлив мандат като общински консултант, в който бе покрай хората и завоюва тяхното почитание и доверие.

Днес е с всички шансове да оглави Община Приморско, да донесе нужното успокоение и откритост за осъществяване на смели хрумвания за морския курорт и съставните селища.
 Ваня Андонова има всички шансове да завоюва вота в община Приморско 
" Защо започнах да се занимавам с политика преди 5 години ли? Осъзнах нуждата като родител, шеф и човек, създаващ добавена стойност в обществото, за какво е належащо такива хора като нас да бъдат директни участници в публичния живот. Не се помирих с метода и несъвършенствата на системата, както и някой различен да задава дневния ред, който виждам, че не е верен и честен. Осъзнах, че не може различен да твори действителността по негов модел или натрапен посредством него модел. Заради това влязах в политиката и се пробвах да трансформира нашата община към по-добро. Направих първата крачка, само че в този момент е време за втората, надалеч по-сериозна. Кандидатирах се за кмет. Тръгнах по един труден път, тъй като този модел на ръководство в последните 12 години загуби връзка с жителите и действителността, създаде неналичията на морал, честност, отговорност и бистрота при ръководството. На тези избори имаме голям късмет да прекършим този модел, да внесем по този начин желаната смяна. Защото това, което се предлага на щанда от партиите, е още по-горчив бонбон с нова лъскава опаковка. Днес имаме късмет честни хора със здрав морал да ръководят този град ", добави Ваня Андонова.

Ваня Андонова е претендент за кмет на " Български напредък " с №20 в интегралната бюлетина. Тя е и лидер на листата с претенденти за общински съветници.
 Ваня Андонова
1.Ваня Андонова – Магистър по стопанска система на туризма

Завършила съм  ПМГ " Добри Чинтулов " в Сливен, магистър по стопанска система и мениджмънт на туризма. Бакалавър „ Икономика и ръководство на общественото обезпечаване “, с допълнителна специализация " Финансов инспектор " от Стопанската Академия " Д.А.Ценов " Свищов.

От 2018 година се занимавам активно с социална активност в областта на туризма и обществените политики в община Приморско. Общински консултант. С редица законодателни начинания, член на УС на „ Асоциация за климатолечение и здравен туризъм ". С 22-годишен опит в областта на търговията, производството и хотелиерството. Управител на строително сдружение. Омъжена, с 3 деца.

2. Георги Зафиров – Магистър по право, сътрудник в общински съвет, умел политик и  държавник

В този мандат позволи редица проблеми, за които общинската администрация имаше затворени порти в София. Благодарение на него центърът за незабавната помощ в Приморско е под юрисдикцията на страната, а не на общината, което би коствало забележителен запас от локалния бюджет.
 Георги Зафиров
3.Георги Анастасов

Завършил строителен колеж със компетентност планиране и монтаж на машини и уреди. Собственик и шеф на компания за хотелиерство и ресторантьорство и строителна компания. Семеен с две деца.
 Георги Анастасов
4. Стоян Диханов – Висше икономическо обучение. Бил е заместник-кмет, само че е напуснал поради неналичието на бистрота в ръководството и опитите на локални олигарси да ощетяват общината. Кандидат за кмет на гр.Китен.
 Стоян Диханов
5 Ирена Красимирова Митева

Магистър по „ Счетоводство и надзор ”- УНСС. Бакалавър по „ Биотехнологии ”- Софийски университет „ Св. Климент Охридски ”. Работи дълги години като Експерт качество при осъществяването на самостоятелен строителен контрол, инженеринг и ръководство на инфраструктурни планове, финансирани по европейски стратегии. Опит в ръководството на дребни екипи в областта на търговията и публичното хранене. Майка на три деца.
 Ирена Митева
6. Красимира Тодорова

Магистър Корпоративни финанси- ВИНС Варна. Магистър Корпоративни финанси- Д.А. Цанов, Свищов. Дългогодишен опит като Управител в областта на туризма. Управител в счетоводна Кантора и Финансов съветник. Експерт финанси в общинска администрация.
 Красимира Тодорова
7.Сийка Симеонова Михайлова

Завършва средно-специално обучение, компетентност „ Мениджмънт в хотелиерството ”, професия- хотелиер. Дългогодишен опит в същата сфера както в Приморско, по този начин и гр. Банско, и Велинград.
 Сийка Симеонова Михайлова
8 Стефан Колев Богданов

Роден през 1962. Завършва висшето си обучение в ПУ „ Паисий Хилендарски “, компетентност – математика. Семеен. Притежава дълготраен управнически опит в областта на строителството, комерсиалната, консултантска активност. Учител по математика. Кандидат кмет за с.Писменово.
 Стефан Богданов
9. Янко Томов  - активен участник в публичния живот на Приморско, бил е общински консултант, ръководител на БСДП Приморско, с което показва безапелационната си поддръжка към листата.
 Янко Томов
10. Иван Гендов – бизнесмен, производител, с обществени дела. Свидетел на неравнопоставеността, делението на хората, всяка година изпитва компликации, свързани с модела на ръководство. 
 Иван Гендов
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР