Взаимоотношенията зависят и от хороскопа на човек. Има хора, с

...
Взаимоотношенията зависят и от хороскопа на човек. Има хора, с
Коментари Харесай

Най-трудните за обичане зодии

Взаимоотношенията зависят и от хороскопа на човек. Има хора, с които общуването и любовта стават от единствено себе си. Има и такива, с които е доста мъчно да бъдете дружно и да заобичате.

Дева
Девата се счита за най-самодостатъчния знак в Зодиака. Характерът й пасва на множеството, а взаимоотношенията й са аналитични или в ръководеща позиция. Девата държи хората на разстояние, до момента в който не се убедят, че може да й се доверят. Тя не е от най-лесните хора, които обичаме. За да може Девата да се влюби в някого, той би трябвало да отслаби защитните си сили. Ако някой допре същността на Девата, могат да се трансфорат в чудесни сътрудници. Това може да отнеме известно време.
Скорпион
Скорпионите в никакъв случай не знаят, какво желаят. Те се впускат сред горещо и студено, като луди, а това прави мъчно разбирането с тях и в следствие взаимния живот. Скорпионите могат да бъдат необикновено изтощителни сътрудници, в следствие, на което постоянно прескачат от една връзка в друга. В интерес на истината, до момента в който Скорпионът не се почувства зрял прочувствено, няма да е подготвен за сериозна връзка.
4-те най-романтични зодии измежду мъжете
Стрелец
Няма зодиакален знак, по-ексцентричен и емоционален от Стрелеца. До известна степен, това го прави забавен сътрудник. Той не обича да му е скучно. Непрекъснато преследва нещо ново: нови завършения, нов прилив на адреналин. Не харесват да стои на едно място, което му пречи да завързва нови връзки. Стрелецът ще се почувства задоволен единствено, когато откри човек, който вместо непрекъснато да гони върви до него.
Водолей
Водолеите са естествено резервирани, затворени хора. Не са склонни да позволяват всеки в личния си свят. Често на практика е невероятно да ги разберем. Водолеите държат на разстояние от себе си другите хора. Те се нуждаят от човек, на който могат същински да се доверят. Само на приближен ще покажат своята накърнимост, способи да поемат опасности и да се влюбват.
Козирог
Козирогът е отражение на деловитост, успеваемост и усърдие. Това прави представителите на тази зодия, по едно и също време необикновено надеждни и отлични сътрудници. Това също може да значи, че подхождат към всяка връзка от позиция на бизнес връзките. Никой сътрудник не желае да се усеща по този начин, като че ли е оценен, съгласно листата от плюсове и минуси. Козирозите би трябвало да се научат да имат вяра на сърцето си, както се доверяват на мозъка си. Само по този начин ще открият същинска, трайна обич.
ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР