Вятърът, вилнял тази нощ в Благоевград отчупи голям клон, който

...
Вятърът, вилнял тази нощ в Благоевград отчупи голям клон, който
Коментари Харесай

Вятърът отчупи клон в Благоевград, който прободе „Тойота”


Вятърът, вилнял тази нощ в Благоевград отчупи огромен клон, който се заби под предния похлупак на паркиран лек автомобил. Предното стъкло на фирмената "Тойота" е счупено, съобщи кореспондентът на БГНЕС в града.

Инцидентът станал тази заран на паркинга на ул. "Владо Черноземски"-4. Клонът се е забил сред предното стъкло и капака на мотора. Падналият от липата клон стърчи като еленови рога, заради формата си на латинската писмен знак „ V ”.

„ Тойота ”-та е на дистрибутор на цигари, живущ във входа. До 10 ч. тази заран той към момента не бе видял какво е станало с фирмения му автомобил на днешния ден на шегата-1 април.

Липите пред блока не са подрязвани от 30 година, към този момент се извисяват над 4-етажния блок, някои от тях са се наклонили и всеки миг може да паднат.

Живущите в блока на няколко пъти през последните години са подавали сигнал до общината, че липите, засадени на тротоара преди над 40 година, са рискови. До в този момент резултат няма, защото с изключение на живущите в блока, паркинга се употребява и от чиновниците на ОД на Министерство на вътрешните работи. Сградата на регионалната дирекция на полицията е на отсрещната страна на улицата, заради което паркинга е ангажиран непрекъснато.

На липата, от която тази заран се е отчупил клона, има още един отчупил се, който се крепи по знамение върху дървото. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР