Вятърът на промяната задуха от Силистра и Дулово. Това заяви

...
Вятърът на промяната задуха от Силистра и Дулово. Това заяви
Коментари Харесай

Карадайъ: Вятърът на промяната задуха от Силистра и Дулово

Вятърът на смяната задуха от Силистра и Дулово. Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, който дойде с Централния избирателен лъч на Движението, за да  участва на представянето на листата на Движение за права и свободи за област Силистра. Водач за региона е доцент доктор Джевдет Чакъров. На събитията участваха още Йордан Цонев- зам.-председател на Движение за права и свободи, Атидже Вели – евродепутат, регионални и общински ръководители на Движение за права и свободи.





Карадайъ прикани събралите се за поддръжка за Движение за права и свободи на идните предварителни парламентарни избори. Той поздрави община Дулово с постигнатите резултати от предходните избори и съобщи: „ Предходните избори демонстрираха, че има потребност от смяна и това към този момент е реалност, направихме голяма крачка за възобновяване на демокрацията.  Вятърът на смяната задуха от Силистра и Дулово. Но би трябвало да завършваме триумфа с номер 7 за стабилността и ускореното икономическо развиване - крачката нужна за почтено бъдеще на нашите деца и нашите родители в страната. ”.







В своето изявление зам.-председателят на Движение за права и свободи и лидер в Пазарджик  Йордан Цонев напомни значимата роля на Движение за права и свободи в българския политически живот.









" Движение за права и свободи е с идея, която от това да пазиме правата и свободите, да пазиме различността и разнообразието, вярата и езика прерасна в годините  в това да чертаем пътя на нашата страна. Нашият почетен ръководител пръв очерта пътя на България – НАТО и Европейски Съюз, и в този момент ние първи очертахме пътя и той е да догоним  европейските приходи. Ние знаем тази задача, както и методите да я  реализираме. “, сподели още  Цонев. Той поздрави гласоподавателите от Дулово за това, че сa устояли, не са се огънали и са  запазили, сърцето, духа и силата на Движение за права и свободи.  В умозаключение Цонев прикани: „ Приемете и прегърнете изгубените, с цел да ги върнем, тъй като без тях няма да можем да реализираме задачите си “.




Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР