Вярвам, че е дошло време за истинско обединение - нека

...
Вярвам, че е дошло време за истинско обединение - нека
Коментари Харесай

Невяна Митева: Не трябва омразата да ни осакатява живота

Вярвам, че е пристигнало време за същинско обединяване - дано бъдем любящи индивиди и всеки да се труди на своята позиция за добруването на България, сподели издигнатата от Инициативен комитет за вицепрезидент полк. Невяна Митева, по време на представянето на  кандидатпрезидентската двойка в НДК.

" Гордея се, че съм родена, пребивавам, основала съм семейство и съм отгледала децата си в България. Благодаря на Бог, че се веселя на три прелестни деца, мощен, самоуверен и любящ брачен партньор. Така се разви животът ми, че още от дете спортът ме научи на ред, дисциплинираност и себераздаване, с които реализирах резултати и национални върхове ", сподели още полк. Митева.

Тя напомни, че повече от три десетилетия служи на разнообразни длъжности в Българската войска.

" Взех решение да се включа в изборите за президент и вицепрезидент, тъй като имам вяра, че е пристигнало време за обединяване - същинско и то зависи от всички нас. Не би трябвало омразата да осакатява живота ни. Не желая да живеем разграничени. Можем да вървим единствено напред дружно ", добави тя.

" Поканата на проф. Герджиков към мен е голяма отговорност. Добротворчеството ще продължава да бъде първостепенна идея за мен ", даде обещание Митева.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР