Вярно е, че все още има няколко месеца, докато настъпи

...
Вярно е, че все още има няколко месеца, докато настъпи
Коментари Харесай

Елизабет II със специална покана за Меган

Вярно е, че към момента има няколко месеца, до момента в който настъпи 38-ят рожден ден на Меган Маркъл, който е през август, само че явно към този момент има проект за празненството му.

Според " Mirror " кралицата е поканила херцогинята на Съсекс, както и принц Хари, а също и сина им Арчи, да се присъединият към нея в замъка Балморал, ситуиран в Шотландия. Това ще бъде първият път, когато Меган ще посети парцела на Елизабет II.

" Не е загадка, че Балморал е обичаният дом на Нейно Величество, по тази причина тази покана е толкоз специфична ", споделя източник на изданието.

Празникът ще включва следобеден чай и специфична торта, която личният състав на кралицата ще подготви за персоналния празник на Меган. За в допълнение усамотение по време на престоя им с Хари и дребния Арчи, Елизабет II ще подари на Маркъл лично крило в постройката.

" Кралицата и принц Филип обожават двойката, както и новия си пра-внук Арчи. Те са ги поканили в Балморал за няколко дни. За Меган поканата е огромна чест ", добавя източникът.

На 37-ия си рожден ден Меган участва на сватбата Чарли ван Щраубензе, който е другар на брачна половинка ѝ. Тогава Щраубензе се ожени за Дейзи Дженкс във Френшам, Англия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР