Вярно е, че никой не обича да чисти. Няма как

...
Вярно е, че никой не обича да чисти. Няма как
Коментари Харесай

Kак да почистим дома си бързо и ефективно?

Вярно е, че никой не обича да чисти. Няма по какъв начин да живеем в кочина обаче. Заради това се постанова един път седмично да се активизираме и да почистим дома си. В тази публикация ще ви споделим няколко съвета по какъв начин да стане бързо и дейно, с цел да не губите доста от времето си за отмора. За да се случат нещата добре е нужно да вие и вашата половинка да обедините сили и да разделите дилемите си. 

Стъпка 1 - Баня, тоалетна и кухня

Изнесете всичко от банята и тоалетната, както и от кухнята. Изчистете повърхностите с препарат и ги оставете да стоят за 30 минути. По-късно ще се върнем към тях. Така може да оптимизирате времето и до момента в който чакате да свършите друга работа. 

Стъпка 2 - разчистване на тераса

Втората стъпка от проекта включва изцяло разчистване на терасата. Паяжини, прозорци, прахосмукачка (или с моп), с цел да може терасата ви да блесне. Това помещение не е обвързвано с никое друго, тъй че можете да го приключите бързо и елементарно. 

Стъпка 3 - почистване на паяжини и привършване на баня, тоалетна и кухня

Вече би следвало да са минали към 30 минути, тъй че може да завършите банята, тоалетната и кухнята и да върнете всички неща вътре. През това време вашата половинка може да мине всички паяжини в жилището. 
Психотерапия… посредством почистване!
Вече от години психолози организират интернационалните проучвания по отношение на това, по какъв начин почистването и домакинската работа се отразява на душeвност...
Прочети повече
Стъпка 4 - прахосмукачка

Вече е време да минете с прахосмукачка всяка стая. Или с моп - според от типа на подовата настилка. След като приключите с една стая, вашият сътрудник може да извършва стъпка номер пет. 

Стъпка 5 - гланциране на дърво и бърсане на прахуляк

След като една стая към този момент е завършена с прахосмукачката, можете да избършете праха от повърхностите. За дървените мебели предлагаме да ползвате специфичен препарат за гланциране, с цел да запазят те своя хубав тип. 

Следвайки тези пет стъпки ще почистите жилището си бързо и елементарно. 

Още от ЧИСТОФАЙНИЦИ:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР