Второто издание на събитието From Zero to a Million on

...
Второто издание на събитието From Zero to a Million on
Коментари Харесай

Събитието From Zero to a Million on Amazon идва в София

Второто издание на събитието From Zero to a Million on Amazon ще се организира в гр. София на 16 и 17 ноември 2017 година и ще събере на едно място повече от 100 начинаещи и опитни търговци, искащи да развиват уменията си за продажби в Амазон.

Лектори на събитието са екип от млади експерти с повече от 8 годишен опит в праджбите в най-голямата маркетплейс система в света – Амазон.  

Вече е в ход регистрацията за събитието “From Zero to a Million on Amazon ”, което ще се организира за повторно през тази година, заради големия интерес към него. Организаторите ни издадоха, че местата са съвсем изчерпани, по тази причина в случай че желаете да сте част от семинара и да се заредите с скъпи познания и умения, побързайте да запазите своето място.

Програмата на събитието е подобаваща както за начинаещи търговци, по този начин и за към този момент одобрени продавачи, които желаят да развият уменията си за продажби и бъдат по-конкурентноспособни в най-голямата онлайн система за външни сътрудници – тази на Амазон.
Какво можете да очаквате:* Създаване на профил в Амазон, подготовка, нужни документи, встъпление към SellerCentral – модула на Амазон за ръководство на продажбите.* Интелектуална благосъстоятелност и регистрация на бранд в системата на Амазон.* Подготовка на артикули за Амазон – опаковки, обозначения и нужни атрибути.* Продуктова презентация – фотоси, описания и видео, по какъв начин елементарно и на ниска цена да подготвим описанията за всички пазари на Амазон.* Създаване на рекламни акции посредством PayPerClick системата на Амазон.* Маркетингови похвати и тактики за изстрелване на нов артикул.* Логистика и работа с Fulfillment центрове на Амазон.* Комуникация с клиенти и положителни практики за поддържане на висок рейтинг.* Счетоводни практики, свързани с интернационалната търговия в Амазон.* Пазарен разбор в Амазон и обмисляне на нови продуктови бестселъри, които може да произвеждате.* Sourcing на материали, съставни елементи и спомагателни детайли за Вашето произвеждане от Китай.
Всички искащи да бъдат част от това събитие могат да се запишат посредством регистрационната форма в уеб страницата на Академията: https://ecommercebg.com/from-zero-to-a-million-on-amazon/
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР