Второто издание на проекта „Танцуваща София”, реализиран с финансовата подкрепа

...
Второто издание на проекта „Танцуваща София”, реализиран с финансовата подкрепа
Коментари Харесай

Открити класове по фолклорни танци на народите се проведоха в София

Второто издание на плана „ Танцуваща София”, осъществен с финансовата поддръжка на Столична община, Програма Европа 2017, се организира през миналия уикенд в столицата.

Приятелите на известния към този момент план танцуваха под управлението на професионални инструктори и бяха отдадени в света на Танци на народите - фолклорни танци на разнообразни националности: български, ирландски, индийски, ориенталски и фламенко.

„ Танцуваща София “ е платформа за танц и придвижване навън в града, която трансформира емблематични градски пространства в самобитни танцови площадки.

Програмата включва над 12 разнообразни урока, подобаващи за всички възрасти, дружно с преподаватели от Dance Station, PachoVille, Stream Dance Center, uMove, Latin Force, Lindy hop, Swingin Monkeys, „ Св. св. Константин и Елена “, „ Фламенко Алегрия “, Derida Dance Center и други от най-изявените танцьори и хореографи в столицата.

Организатор на „ Танцуваща София” е Фондация „ Арт Линк “ (Derida Dance Center), а планът се реализира с финансовата поддръжка на Програма „ Европа “ към Столична община. Партньори на самодейността са Dedrax Printing House, Рекламна организация „ Селестиал “, 7Talents, Vbox7, както и Dance Arena – първото танцово онлайн риалити.

За Derida Dance Center

Derida Dance Centre е първият център за актуален танц и образование в България. Той предлага както съвременни и типичен класове за професионални танцьори, по този начин и образование в разнообразни танцови дисциплини за фенове. Центърът дава резиденция на актьори и теоретици в региона на актуалните изпълнителски изкуства и опция за образуване на работни ателиета, презентации и осъществяване на диспути.

За повече информация вижте тук.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР