Второто четене на конституционните промени в НС ще е прeз

...
Второто четене на конституционните промени в НС ще е прeз
Коментари Харесай

Христо Иванов е ку-ку: ДПС ни стабилизират, помагат, без тях няма как! Но не сме коалиция…

Второто четене на конституционните промени в Народно събрание ще е прeз декември. Това стана ясно от коментар на съпредседателя на Демократична България Христо Иванов в парламентарните коридори.
„ Очакваме на 6 октомври Народно събрание да гледа конституционните промени на първо четене. Ще станат известни рекомендациите на Венецианската комисия. Между първо и второ четене ще ги отразим, следим нещата. На 6-7 декември ще може да преминем идващото четене “, сподели той. И изясни, че конституционните промени са били една от аргументите да бъде основано това болшинство. Дали има конституционно болшинство, ще забележим на второто четене, добави Иванов.
„ Движение за права и свободи сами дефинираха своята роля, споделиха че поддържат избрани политики. Без тяхната стабилизираща роля в тематики, свързани със сигурността, мъчно щяхме да се оправим. Коалиция с Движение за права и свободи няма “, отсече двойнствено Иванов след вчерашното самопризнание от водача на ГЕРБ Бойко Борисов, който разкри, че ПП-ДБ и ГЕРБ са действителна коалиция и Движение за права и свободи е част от нея.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР