Втородивизионният турски Гьозтепе, който е воден от бившия треньор на

...
Втородивизионният турски Гьозтепе, който е воден от бившия треньор на
Коментари Харесай

Шеф на Гьозтепе на преговори с Левски

Втородивизионният турски Гьозтепе, който е воден от някогашния треньор на Левски Станимир Стоилов, има сериозен интерес към бразилската звезда на сините – Уелтон, твърди турското издание „ gazeteyenigun.com.tr “.

Воденият от Стоилов отбор ще се укрепи съществено през зимния трансферен прозорец, защото клубът от Измир има съществени упоритости за влизане с директна промоция в Суперлигата. В момента тимът е на третата позиция с актив от 32 точки, на 10 зад водача Еюпспор, който разруши с 5:1 преди седмици.

Освен бразилското крило на сините Гьозтепе следи и футболиста на Раков – Лукаш Зволински, както и още няколко офанзивни играчи, които се подвизават в шампионатите на Балканите. Вчера telegramhaber.com написа, че спортният шеф на Гьозтепе Иван Манце ще започва тази седмица диалози с Левски за изискванията, при които турският отбор ще може да вземе Велтон. В южната ни съседка оповестиха, че при зелена светлина от страна на сините за възможен трансфер, то Гьозтепе няма да губи време и ще се опита небрежно да си обезпечи услугите на 26-годишния футболист. През декември бразилецът попадна в полезрението на белгийския гранд Андерлехт, като медиите в страната оповестиха, че брюкселският отбор е подготвен да заплати 2 милиона евро за правата на крилото. Но управлението на Левски е изрично, че няма да падне по 3 милиона от европейската валута и в случай че някой клуб желае да го притегли, то ще би трябвало да заплати не по-малко от тази сума. Такава ще бъде поискана в този момент и от Гьозтепе.

Велтон е най-острият футболист в нападението за Левски, като досега бразилецът има 6 гола и 4 асистенции за своите 23 мача за сините във всички шампионати. Той бе притеглен на „ Герена “ точно от Станимир Стоилов в края на 2021 година, а в първите дни на 2022-ра публично подписа със столичани. До момента на сметката си Велтон има 79 дуела във всички съревнования със 17 вкарани попадения.

" Тема спорт "
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР