Втородивизионният Спартак (Варна) отстрани елитния Крумовград от турнира за Купата

...
Втородивизионният Спартак (Варна) отстрани елитния Крумовград от турнира за Купата
Коментари Харесай

Спартак отстрани Крумовград

Втородивизионният Спартак (Варна) в профил елитния Крумовград от шампионата за Купата на България след триумф с 1:0 в мач от 1/16-финалите на конкуренцията. Победата на домакините донесе Раян Сенхаджи, който си означи автогол в 73-ата минута след удар на Мехмед Сабри.

Първото по-сериозно състояние в мача бе в 13-ата минута, когато Патрик Луан бе открит в наказателното поле на домакините и стреля от непосредствена непосредственост, само че неопределено.

В 36-ата минута Крумовград на два пъти пропусна да открие резултата. Първо Серкан Юсеин стреля рисково от директен свободен удар, само че вратарят съумя да избие топката. При последвалия корнер Божидар Кацаров съумя да стреля, само че вратарят на Спартак 1918 Варна Никола Виденов съумя да избие топката от гол линията. В 38-ата минута Виктор Митев стреля диагонално от свободен удар, само че топката попадна в ръцете на вратаря на гостите Янко Георгиев.

В 49-ата минута Румен Руменов от домакините стреля от границата на наказателното поле по земя, само че вратарят Янко Георгиев улови топката. В 53-ата минута Божидар Кацаров стреля рисково диагонално отляво, само че за шанс на домакините топката мина на сантиметри настрана от вратата.

В 59-ата минута Мехмед Сабри бе изведен в отлична позиция зад отбраната на гостите, напредна, преодоля вратаря Янко Георгиев и стреля, само че не съумя да уцели вратата. 14 минути по-късно Спартак 1918 Варна означи победния гол в срещата. Мехмед Сабри навлезе в наказателното поле и стреля, топката се отби в крайници на Раян Сенхаджи и влезе във вратата на Крумовград.

Спартак (Варна) - Крумовград 1:0
1:0 Раян Сенхаджи (73, автогол)
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР