Втородивизионният Дунав (Русе) договори четвърто ново попълнение за предстоящия сезон.

...
Втородивизионният Дунав (Русе) договори четвърто ново попълнение за предстоящия сезон.
Коментари Харесай

Дунав с четвърто лятно попълнение

Втородивизионният Дунав (Русе) контракти четвърто ново попълнение за идния сезон. Това е юношата на Славия, централният нападател Иван Колев. През миналия сезон Дунав имаше едно от най-резултатните набези в групата, което го изкачи в подножението на местата, даващи право на бараж в елита. привличането на Колев е стъпка към надграждане в тази посока.

Иван Колев за последно игра в състава на малтийския Сайрънс (Сейнт Джулиън), където изигра 21 мача във всички шампионати и вкара 4 гола. Освен в центъра на нападението, той може да бъде употребен като втори нападател. Футболистът е роден в Казанлък на 15 октомври 1995 година. Има над 160 мача в Първа и Втора лига, в които е отбелязал 54 попадения. Преди да замине за Сайрънс, Колев бе част и голмайстор на Спартак Вн, с който реализира промоция в Първа лига.

" Като характерности Иван Колев е много нападателен футболист на терена, който обича да пресира високо противниковите бранители и да провокира неточности в защита. Нека му пожелаем да бъде жив и здрав и да ни радва доста с изявите си ", въодушевени са русенци на формалната си фейсбук-страница.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР