Вторият сезон на хитовия сериал „Матрьошка“ тръгва по Netflix. Този

...
Вторият сезон на хитовия сериал „Матрьошка“ тръгва по Netflix. Този
Коментари Харесай

Втори сезон на хитовия сериал „Матрьошка“ по Netflix

Вторият сезон на хитовия сериал „ Матрьошка “ потегля по Netflix. Този път актрисата и сценаристка Наташа Лион се задълбочава в екзистенциални тематики. Главната героиня Надя и приятелят й Алън този път отиват да изследват предишното си посредством времеви портал в нюйоркското метро, съобщи Българска телеграфна агенция.

След като сполучливо заобикалят времевата примка, в която доста пъти умират в първия сезон, двамата се впускат в ново странствуване в разнообразни столетия и още веднъж ще би трябвало да намерят излаз.
 Студенти публицисти в Русия са изправени на съд - това можеше да сме ние 12 апр 2022 | Днес редакторите на водещия съветски студентски новинарски уебсайт DOXA биват изправени пред съда. Тяхното закононарушение?...
Първият сезон на " Матрьошка " стана шлагер, след излизането си през 2019 година

" Исках най-много да върша забавни неща. Питах се какво съм аз? Какво ме интересува? Какви са диалозите, които в действителност водим? ", споделя Наташа Лион пред Ройтерс. " С напредването на възрастта ме заинтригуваха гибелта и ограничеността на времето. Това е универсално прекарване ", добавя тя.

Вторият сезон на „ Матрьошка “ се развива четири години след събитията от първия. Мястото на действието е Ийст Вилидж, Ню Йорк, през 1982 година Зрителите ще научат повече за починалата майка на Надя – Нора – в ролята е Клои Севини. Сериалът се задълбочава в връзките сред майка и щерка, с цел да разберем за какво Надя е индивидът, който е, с какво се бори и по какъв начин се пробва да преодолее събитията от своя живот. Другата сюжетна линия във втория сезон е другарството сред Надя и Максин, изиграна от Грета Лий.

Вторият сезон на " Матрьошка " потегля по Netflix на 20 април.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР