Втори регионален форум за социално предприемачество ще се проведе в

...
Втори регионален форум за социално предприемачество ще се проведе в
Коментари Харесай

Форум за социално предприемачество в Благоевград

Втори районен конгрес за обществено предприемачество ще се организира в Благоевград на 22 октомври. Форумът се провежда от МТСП и Националния съюз на ТПК в партньорство с ЮЗУ " Неофит Рилски ". По време на форума ще се организира кръгла маса на тематика " Общество в поддръжка на общественото предприемачество и обществено предприемачество в поддръжка на обществото. Регионални аспекти и провокации ", ще бъдат показани артикули на обществени бизнесмени от района, както и научно-практическа конференция на тематика „ Социално предприемачество и стабилно развиване на локалните общности “.

Целта на форума е повишение осведомеността на заинтригуваните страни и обществеността по отношение на същността и действието на обществената и солидарна стопанска система, основаване на партньорства и разпространяване на положителни практики в областта на общественото предприемачество.

Инициативата обгръща конференции и кръгли маси. Представят се настоящите политики, трендове за развиване, научни постижения и положителни практики в региона на общественото предприемачество.
 
Сред участниците са представители на община Благоевград, районните представителства на държавните институции, ангажирани с провеждането на държавната политика за развиване на общественото предприемачество, обществени предприятия, представители на научните среди и локалната общественост.

Регионалните конгреси за обществено предприемачество са средство да се доближи до обществените предприятия, които дават локално своите артикули или услуги. Популяризирането на тяхната активност в региона, в който те оперират мултиплицира позитивните резултати от форума посредством поощряване на съпричастност в локалната общественост.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР