Втори ден председателят на ДПС Мустафа Карадайъ е в област

...
Втори ден председателят на ДПС Мустафа Карадайъ е в област
Коментари Харесай

Карадайъ: Демокрацията се нуждае от защита

Втори ден ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ е в област Стара Загора, с цел да се срещне с членове и симпатизанти на Движение за права и свободи. Заедно с евродепутата Атидже Вели и претендентите за народни представители от региона, зам-председателят на Движение за права и свободи и лидер на листата в старозагорска област Халил Летифов  бяха в община Гурково, където се срещна с поданици на Гурково и село Паничерево. Лидерът на Движение за права и свободи организира и диалог с кмета на общината. Екипът на Централния лъч участва и на избирателен протест в Чирпан.

В изявленията си пред поданици Карадайъ съобщи „ 30 години сме посочвали пътя за развиване в нашата страна -  с обич, с единство, с приемливост, със отбрана на правата и свободите, със отбрана на демокрацията, с създаване на държавност на база демократични правила. “

Карадайъ направи коментар и оценка по отношение на политическата действителност  в страната „ След 10-12 годишно напразно престояване във властта, през днешния ден виждаме оттегляне от демокрацията, от правата и свободите, рецесия на народна власт, рецесия на държавността, държавни органи, които се пробват да правят партийна и политическа активност и  да бъдат в услуга на някои хора, които ги помним като модел от 90-те години. Тези модели от дълго време са изчезнали от нашето политическо съществуване. Със 7-ми номер ще гласуваме за достойнството и достолепието на всички български жители. Демокрацията се нуждае от отбрана. “ прикани Карадайъ и добави „ Няма място за тези, които нарушават законите и със силови способи се пробват да постановат на послушание. "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР