Втората вълна на коронавируса в България поставя болниците пред сложната

...
Втората вълна на коронавируса в България поставя болниците пред сложната
Коментари Харесай

ПРЕСТИЖ с ново дарение за Областната болница във Велико Търново

Втората вълна на ковид в България слага лечебните заведения пред комплицираната задача да осъществят качествено и навременно лекуване на непрекъснато възходящия брой пациенти, приети в болница в коронавирус отделенията.

ПРЕСТИЖ още веднъж откликна на апела на Областната болница във Велико Търново МОБАЛ Д-р Стефан Черкезов АД за финансова поддръжка. Компанията подари средства на здравното заведение за закупуване на портативен цифров рентгенов уред, който е нужен при диагностиката на пациенти с потвърдена COVID-19 зараза.

„ Болничните заведения и всички хора, отдадени на опазването на здравето в България, са подложени на извънредно натоварване и напрежение от усложнената епидемиологична конюнктура. Като обществено ангажирана компания и виновен шеф, за всички в екипа на ПРЕСТИЖ е значимо да оказваме помощ в тази сложна и предизвикателната обстановка. Нашата задача, като производител на сладки произведения, е да доставяме наслада на нашите консуматори. Гордеем се, че с десетките дарения на артикули, които направихме и продължаваме да вършим през тази година, може да кажем БЛАГОДАРЯ и КУРАЖ и сме причина за усмивки по лицата на медицинския и административен личен състав на лечебните заведения в България. Тяхната отдаденост и професионализъм са ентусиазъм и смисъл за всички нас! “ – споделя Дарина Стоянова, изпълнителен шеф на ПРЕСТИЖ.

„ Заедно ще се оправим! “

 Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР