Втората проверка на Локомотив (ГО) от подготовката им за пролетния

...
Втората проверка на Локомотив (ГО) от подготовката им за пролетния
Коментари Харесай

Локо спечели срещу Загорец в контрола

Втората инспекция на Локомотив (ГО) от подготовката им за пролетния полусезон се изигра на стадион " Загорец " в град Нова Загора. Загорец стартира дуела стремително и след неточност в отбраната на Локо (ГО) се озова самичък против Христов и още във 2-ата минута означи за 1:0.

В 20-ата минута Пламен Иванов повиши резултата на 2:0, още веднъж след неточност в отбраната на гостите. Шест минути по-късно Хардалов можеше да означи, само че ударът му срещна напречната греда. С пропуски за " черно-белите " през тази първа част се отличиха Митев, Яшар и Мирчев. В 36-ата минута след нарушаване против Стефанов беше отсъдена дузпа, Мирчев не сгреши и понижи на 2:1.

През второто полувреме в игра за домакините се появиха всички футболисти записани в тимовия лист. извърши единствено две промени, като на мястото на Христов се появи Чаушев, а на мястото на Иванов влезе Бакърджиев. Младият, който е артикул на ДЮШ на ОФК Локомотив (ГО) се включи чудесно и изигра доста мощно полувреме. Футболистите на Георги Иванов изиграха доста мощни втори 45 минути и съумяха да победят.

В 75-та минута след подаване на Бакърджиев към Митев, означи за 2:2. Своя хеттрик централният нападател Владислав Мирчев оформи в 85-ата минута на мача.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР