Втора ефективна присъда получи току-що 18-годишният Златомир Велчев от Айтос,

...
Втора ефективна присъда получи току-що 18-годишният Златомир Велчев от Айтос,
Коментари Харесай

Втора ефективна присъда за 18-годишния Златомир от Айтос

Втора ефикасна присъда получи преди малко 18-годишният Златомир Велчев от Айтос, който въпреки и в младежка възраст, към този момент е натрупал солидно правосъдно досие. Този път съдът му наложи наказване за разпространение и владеене на опиати.

Златомир отива в пандиза за една година и шест месеца, откакто подписа съглашение с прокуратурата и напълно призна виновността си.

На 28 януари тази година той е арестуван в миг, в който продавал доза марихуана на момче в Айтос, а при претършуване на дома му служители на реда разкрили 35 броя топчета марихуана на стойност 82 лв..

Това е четвърта присъда за 18-годишния Златомир. Наскоро той получи 18 месеца дейно за причиняване на гибел на пътя през 2016 година.

Минути преди новата година Златомир и двама негови приятели тръгнали от Бургас за Айтос, като зад кормилото бил Златомир, макар че бил консумирал алкохол и нямал брошура. Край разклона за Българово изгубил надзор върху колата, която летяла със 120 км/ч, и се забил в мантинелата. На място умрял 18-годишният Велислав Вълков от Бургас.

Златомир има и две условни присъди за шофиране без брошура и след приложимост на опиати. В съда през днешния ден той сподели, че към този момент осъзнава какво е направил.

Когато го задържаха за финален път той даже плака. Дотогава не беше схванал нищо, показа в залата служебният му бранител Георги Габровски. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР