Всяко второ българско семейство избира лидера в регенеративната медицинаFuture Health

...
Всяко второ българско семейство избира лидера в регенеративната медицинаFuture Health
Коментари Харесай

Стволовите ни клетки с награда от Кралицата

Всяко второ българско семейство избира водача в регенеративната медицина Future Health бе оповестена за тъканна банка на ХХI век
В 21 век в областта на генетиката, тъканното банкиране и регенеративната медицина се появиха компании, които посредством методични и интелигентни стъпки реализираха забележителни резултати. Днес ще приказваме за Future Health - компанията, която тъкмо дава отговор на това изложение. Преди дни тя беше наградена за " Тъканна банка за 21 век ". През годините триумфът и безупречната известност на Future Health се дължат на огромния брой сполучливо освободени проби за лекуване.Тъканната банка е учредена през 2002 година с ясната задача да създаде и разпространява клетъчните лечения със стволови кафези. В момента този скъп материал спомага за лекуването на над 85 животозастрашаващи болести, едно от които е и левкемията.По тематиката за тъканно банкиране, беседваме с Вили Пеева - изпълнителен шеф на Future Health за България. Тя е считана за един от най-успешните експерти в областта на стандартизацията и мониторинга на оперативни процедури в тъканните банки. По обучение тя е правист и е индивидът, който лицензира и ръководи компанията от 2011 година към днешна дата.
КАРЕ КЪМ СНИМКАТА Вили Пеева работи в областта на опазването на здравето на управнически позиции от 2004 година Тя е административен шеф на МЦ Афродита от самото му основаване. Под нейно управление компанията е номинирана и наградена в България и Европа. Вили Пеева има над 30 изявления, приказва 5 езика, омъжена с две деца.
- Г-жо Пеева, по какъв начин се роди концепцията за съдействие с колоса Future Health?
- През първата година бях съветник, само че по-късно през 2011 година заех поста на изпълнителен шеф, защото компанията нарастваше с доста бързи темпове и изискваше моето непрекъснато наличие.Основната ми задача и значима роля в ръководството ми беше въвеждане на процедури по стандартизация, както и за изследването на методите на ръководство на клоновата мрежа на компанията в международен мащаб, в съдействие с проф. Роджър Дейнти - създател и теоретичен шеф на Future Health в Европа, прочут в целия свят като " гуру в региона на стволовите кафези " и персонално награден за заслугите си от кралица Елизабет II.

 
- На какво залагат фамилиите, избирайки Future Health за своя тъканна банка?
- Future Health е първата частна акредитирана банка за предпазване на стволови кафези в Европа. Тя е най-акредитираната и лицензирана, прави тъканно банкиране. Като главен приоритет в активността є е връщането на пробите за лекуване и тяхното сполучливо приложение. За това приказват и нашите сполучливи трансплантации. Голяма роля играе и фактът, че Future Health е единствената компания, имаща две изцяло лицензирани лаборатории - в Англия и в Швейцария.Като водач в тъканното банкиране, ние работим в 94 страни на 6 континента и осигуряваме спокойствието за здравето на цялото семейство.
- Как виждате в бъдеще приложението на стволовите кафези?
- Стволовите кафези, които се вземат по време на раждане са спечелили голяма известност, спрямо всички останали типове на стволовите кафези, защото обезпечават безграничен капацитет, тъй като са плорипотентни. През последните години известност закупи и съхранението на стволови кафези от пулпа на млечен зъб.И не на последно място в тази тежка година на COVID-пандемията, стволовите кафези откриха приложение и тук, за което свидетелстват над 80 приложения на този клетъчен материал.
- Future Health е неоспорим водач на пазара за предпазване на хемопоетични и мезенхимни стволови кафези. Какъв е клиентът, който избира услугите Ви?
- Всяко второ българско семейство, което взема решение да запази стволови кафези е клиент на Future Health, което ни прави и водач в България от 2014 до през днешния ден. Това се дължи на информираността на бъдещите родители и обстоятелството, че имат достъп до интернационалните осведомителни портали, които са безспорното доказателство за сполучливите трансплантации на Future Health - отразени и в международните медии. А това съгласно мен е и главният фактор, когато избираш на кого да се довериш!
- Как се е разви активността на Future Health в интервала на Коронавирус пандемията?
- През 2020 година Future Health купи най-голямата Щатска тъканна банка за предпазване на стволови кафези от млечен зъб - BIO EDEN, което ни сложи на челните места в тъканното банкиране е международен мащаб. Фокусът на нашата активност е да увеличим броя на лекуванията, продължи интензивно и беше оценено от фамилии по света. Преди броени дни бяхме наградени за " Най - добра тъканна банка на 21-ви век ", тъй че нещата вървят устойчиво нагоре и задачите ни са изцяло задоволени.

" Future Health " biobank е най-голямата тъканна банка във Англия от 2002 година От 2014 година е европейски водач с две изцяло лицензирани и упълномощени лаборатории във Англия и Швейцария. Компанията има голям брой европейски награди, като най-голямото самопризнание получава за качество и осъществени трансплантации от кралицата на Англия Елизабет II.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР