Всяко ново внуче е такава благословия. Те са малки дарове

...
Всяко ново внуче е такава благословия. Те са малки дарове
Коментари Харесай

105-годишен дядо среща за първи път новородения си внук в разтапящо видео

Всяко ново внуче е такава благословия. Те са дребни блага от Бог, които освен допълват фамилната линия, само че внасят неповторима композиция от сила и обич в живота ни!

Връзката сред бабите и дядовците и внуците е толкоз неповторима. И в случай че имаме задоволително шанс, можем да останем задоволително дълго, с цел да забележим нашите правнуци да се появяват на този свят!

Във видеото 105-годишен мъж се готви да се срещне с новородения си правнук. Джеймс Хералд Спринг към момента е доста деен, самостоятелен и с избистрен разум, съгласно фамилията му. Изглежда доста добре за годините си!

Но прадядото към момента се колебае дали да вземе в обятията си бебето Истън, което е едвам на 5 дни…

„ Ще го изпусна! “ тормози се прадядото.

Но фамилията му упорства. И какво се оказва – петдневното бебе се усеща в ръцете на своя прародител на идеалното място! Те в действителност се харесват един различен.

Прадядото не считал, че ще може да държи своя правнук, по тази причина насладата му била огромна, когато се оказал толкоз покрай дребното дребосъче.

„ Никога не сме очаквали това, което видяхме… прегръдките, погледът в очите му “, споделя внучката Сюзън Зволак.

Двамата реализират незабавна връзка между тях, като че ли от дълго време са чакали тази среща.

Вижте прочувствения миг:

Днес това видео популяризира наслада по целия свят. Една фантастична среща сред млади и остарели, сред поколенията. Това несъмнено е най-сладкият видеоклип, който ще видите през днешния ден.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР