Всяко момиче, което иска да стане по-хубаво“, обикновено иска да

...
Всяко момиче, което иска да стане по-хубаво“, обикновено иска да
Коментари Харесай

Тя се снимала по бельо, за да ви обясни нещо много важно

Всяко момиче, което желае да стане „ по-хубаво “, нормално желае да отслабне. Затова страхът от бременността и стриите след нея им се коства отвратително огромен.

Малко хора обичат тялото си, откакто имат бебе. Повечето от нас в началото си мислят, че към този момент изглеждаме по този начин, като че ли в живота в никакъв случай повече няма да ни нарекат „ красиви “.

Но едно младо момиче, което не се уплаши от срама от откровеността, разгласява две свои фотоси онлайн: преди и откакто родила две прелестни бебета:

Това е Лаура Маца, майка на 2 дребни деца, която води доста известния блог Mommy on the Run. Тя разгласила тази фотография с едно мощно обръщение за това какъв брой е значимо да се научиш да приемаш тялото си.

Възпроизвеждаме го съвсем напълно:

„ Направих тази фотография, с цел да осъзная сама какъв брой бързо се е трансформирало тялото ми. Може да не ми повярвате, само че опцията вдясно ми харесва повече.

На фотографията вляво имах съвършено тяло. За да подкрепям тази форма, съвсем не ядях въглехидрати, можех да си разреша единствено някои зеленчуци. Почти цялата ми диета се състоеше от месо. Харесваше ми: можех да хапвам колкото желая и отново да не пълнея. Когато бях такава торба с кости, мислех, че наподобявам ужасно.

Ако някой тогава ми беше посочил мацката вдясно, щях да кажа, че тя е мързеливо и неефикасно момиче, което не се интересува от себе си.

Вдясно съм аз през днешния ден. Със стрии. Със чудноват, „ вдлъбнат “ пъп. Дебела, с леко на погрешно стърчащи кости. И тези целулозни трапчинки…

Хората не обичат да гледат такива фотоси. И още повече, не ги разгласяват в интернет. Ами в случай че това в действителност е извънредно?.. Такива фотоси несъмнено не радват окото. И това явно не е тялото, на което би трябвало да се възхищаваме…

Белези, стрии, този апетитен стомах … Но всичко това се появи единствено тъй като родих двама нови индивида. И да, за това трябваше да изям няколко „ спомагателни “ части торта, а след това започнах да пия малко повече вино…

Но знаете ли, в този момент се одобрявам в този мой нов облик. Чувствам се доста по-удобно с това тяло, в сравнение с с това, което имах в оня минал живот. Започнах да хапвам по-страхотни, вкусни артикули. Живея по-богат живот, получавам повече наслаждение от него. Дадох живот… Дори два живота!..

И всичко това стана допустимо с помощта на метаморфозите на тялото ми.. Затова считам, че е почтено за удивление!…

Хиляди хора във Facebook написаха думи на поддръжка към Лора. Милиони дами по света сигурно ще се съгласят с нея…

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР