Всяко едно убийство е знаково. Всяко едно тежко престъпление с

...
Всяко едно убийство е знаково. Всяко едно тежко престъпление с
Коментари Харесай

Ботьо Ботев: Обвинението срещу майката на Дамла е тактически ход за печелене на време


Всяко едно ликвидиране е знаково. Всяко едно тежко закононарушение с ликвидиране е айсбергът на престъпната работа. Случаят в Момчилград трябвало да се дефинира като елементарно разкриваем.

Въпреки това има да се извърши комплицирана престъпна работа. Това сподели топ криминалистът Ботьо Ботев в ефира на БТВ. „ Когато се прави оценка в началото ситуацията по осъществено закононарушение, следствието би трябвало да се извърши доста бързо и точно. Самата конюнктура приказва, че кръгът е по-тесен. Затова се счита, че по-лесно би се стигнало до разплитане на случая “.
„ Обвинението против майката може би е тактически ход за печелене на време, с цел да се изяснят някои обстоятелства. Имам известни подозрения във връзка с някои работи, само че не считам да ги разгадавам. Трудно е да се дава едно умозаключение, само че всеки един подробност изнесен от проверяващите може да се окаже извънредно отрицателен в хода на следствието. Може да се навреди, в случай че се даде гласност, тъй като насреща седи субекта на осъщественото закононарушение “, уточни Ботев.

„ Не са малко случаите, при които майката е килърът “, напомни криминалистът. Той даде за образец казусът с Пепи. „ Тук е значима бързината на следствието “. Относно стрелбата по данъчния чиновник, криминологът съобщи: "От опит ви споделям, че сходни закононарушения е съвсем невероятно от гарант към причинител. За разкриването му би трябвало да се тръгне изпод. Има доста разкрити поръчкови убийства, само че те се не помнят. Там където се стартира професионално от първия миг професионално да се работи, случаите излизат. Такъв е казусът с македонския Васил Илиев - Орце Коруноски “, сподели още Ботьо Ботев.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР