Всяка зодия си има свои особености, но това не означава,

...
Всяка зодия си има свои особености, но това не означава,
Коментари Харесай

8 странности, които е добре да знаем за „рогатите“ зодии

Всяка зодия си има свои особености, само че това не значи, че те не могат да бъдат групирани съгласно устойчивите качества и темперамента. В този аспект е известно разделянето им на 4 групи: „ Огън “: Овен, Лъв, и Стрелец; „ Земя “: Козирог, Телец и Дева; „ Въздух “: Везни, Водолей и Близнаци; „ Вода “: Рак, Скорпион и Риби. По долу ще ви предложим обаче разбор на общите характерности на единствените три „ рогати “ зодии: Овен, Телец и Козирог. Ето какво би трябвало да знаете.
1. Не простят на тези, които смятат, че са ги предали; в това отношение не вършат взаимни отстъпки. Ако сте лоялни към тях, те ще ви бъдат правилни при всевъзможни условия.

2. Налагат нещата да стават както те са си намислили; обичат да им се угажда на всевъзможни техни капризи и осъзнават тази дребна тяхна уязвимост.
3. Да доближат до същинската обич е за тях концепция фикс, към която се стремят неистово… Без значение е, какво друго имат – любовта е очебийно преди всичко! Затова дават всичко на индивида, застанал до тях, с цел да го задържат завинаги…
4. Кариерата е от второстепенно значение, а и не са от най-работливите. Предпочитат да се отдадат на фамилията и то да е огромно, задоволено и щастливо. Гонят неуморно тази цел и съвсем постоянно я реализират!
5. Подчертани гастрономи са и си угаждат непрекъснато с храната, трансформирайки я в религия… В тази връзка са и отлични кулинари – в случай че сте до тях постоянно ще си похапвате всевъзможни вкусотии!
6. Имат желание към по-малките компании; не обичат шумните занимания, както и да откриват безсмислени – от тяхна позиция – контакти, надали не с всеки срещнат. Не считат за нужно да обръщат внимание на всички и всичко протичащо се към тях. Но ценят доста тези, които са възприели като същински другари.
7. Действията им са неведнъж прекомерно импулсивни, което е спънка да се осъществят изцяло в редица случаи. Обикновено, мисленето и анализът идват откакто това, което са свършили, е станало факт. Тази инпулсивност може да бъде поправена, в случай че до тях застане подобаващ, по-уравновесен сътрудник.
8. Накрая, само че надалеч не на последно място – обичат живота! Оптимизмът им проличава в ежедневните им действия и при съставянето на краткосрочни или/и дълготрайни проекти. Почивката с обичаните хора ги въодушевява, обожават и най-дребните щастливи моменти! Изобщо, „ рогатите зодии “ са зодиите на живота!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР