Ракът е първият воден знак в зодиака, свързан с нашите

...
Ракът е първият воден знак в зодиака, свързан с нашите
Коментари Харесай

РАЦИТЕ притежават едни от най-красивите вътрешни светове

Ракът е първият воден знак в зодиака, обвързван с нашите персонални страсти, стремежи на физически, земен проект.

Понеже самият веществен свят е свят на непрекъснати промени, на приливи и отливи, на циклична промяна на денонощно, на благосъстояние и беднотия, на наслада и тъга, то от всички други знаци Ракът е най-подвластен на настроенията си и на честите несъгласия, идващи от противоположните трептения в този проект на битието.

Управител на Рака е Луната и в действителност какъв брой е значимо по кое време започваме начинанията си – дали когато пораства или понижава. Най-пряк опит от резултатите имат земеделците.

Енергията на Рака е обвързвана със основаване на положителни условия за отхранване на желанията ни.

Семенцата, посети в почвата първоначално имат потребност от вода, влага. Ако не вложиш страсти и предпочитание за осъществяване на задачите си (а в същински твоите цели няма по какъв начин да не вложиш), няма да се роди нещо действително.

Мисълта сама няма по какъв начин да се роди и да създаде нещо без възприятието.

Електричеството без магнетизма не работи както би трябвало.

А с цел да има възприятие, би трябвало да взе участие сърцето ни, Душата, силите на Подсъзнанието ни, там, където има достъп нашата лунна инстинктивна природа.

Казват, че няма потребност да оправяме света, задоволително е да оправим, да познаем, да осветлим себе си.

Ако коренът е здрав и надълбоко влезнал в почвата, то и дървото ще се развива добре и плодовете ще са хубави.

Семе, попаднало на почва, която го отхранва, се ражда за нов живот.

Деца, заченати и израсли в хармонични фамилии, изключително на вътрешен проект такива, израстват с резистентен темперамент и се приобщават елементарно към обществото.

Мисъл, кореспондираща на персоналното предпочитание на индивида, придобива мощ и от нея се ражда нещо ново и неповторимо.

Ракът е първото създание под въздействието на Луната, у което се е зародило майчинското възприятие.

Той не изхвърля яйцата си, а ги държи под опашката си, до момента в който се излюпят и излязат на открито от яйчните обвивки.

Душата на индивида е неговата майка, която човек би трябвало да слуша и посредством връзката си с нея да се храни, да пораства и да се развива.

Ракът хем живее във водата, хем стъпва по земята. Хората, представители на знака са по едно и също време мечтатели и материалисти.

Най-голямото предизвикателство за тях е да се освободят от страховете и илюзиите, които им носи не толкоз ясната светлина на Луната.

Макар на физически проект родени по времето на най-дългите и слънчеви дни на годината – MC, в духовния свят техният знак – 4-ти e най-долу в картата – посочва най-скритата, интимна, субективна наша природа.

И в действителност, когато във външния свят всичко ни върви, щастливи сме, богати, съвсем не се обръщаме във вътрешността.

А в моментите на компликации, на премеждия човек се обръща във вътрешността, с цел да откри в душевния си свят вярата за живота.

Раците имат едни от най-красивите вътрешни светове, стига да не са се поддали прекомерно на негативното.

Те имат толкоз мощна вътрешен глас за дълбинните процеси в света, свързани с недрата на животворните сили, че даже могат да предсказват без проблем международните събития.

Сензитивни до прекаленост, незабавно усещат и възприятията на другите.

Оттук към този момент е значимо да разчитат и превеждат на съзнанието си тъкмо и правилно, което зависи от степента на развиването им.

Раздаващи се, грижовни, създаващи уют и протекция от грубия свят, Раците могат да са чудесни другари, разсмиващи всички със странния си комизъм.

За неприятелите са твърди, груби, заядливи.

За страдание нараненият, афектиран и смутен представител на Рака, с незадоволително устойчиво високо равнище на схващане, е кадърен на удари под кръста и нечовечен жлъч.

Все отново децата и техните усмивки постоянно ги ободряват.

Семейството е значим фактор за него, без значение дали основава персонално свое такова, или се причислява към общото огромно семейство, което по един или различен метод, сформираме всички ние като деца на Бога.

Ракът постоянно живее в предишното, а и паметта му, особена прочувствената (паметта на водата!), е най-силната от всички други.

Понеже идваме от водата, от утробата, подсъзнанието, минаваме през самосъзнанието за свързване със свръхсъзнанието, на Раците постоянно им е мъчно на одобряват новостите и да дадат свободата те да се случват.

Въпреки това те доста по-лесно на моменти вършат връзката със свръхаза си, тъй като въпреки всичко MC и IC са на един общ перпендикуляр.

Затова и сънищата им може да са оракулски и мислите им покрай най-истинските процеси в природата.

Раците умеят да водят нещата, хората по един доста характерен, внимателен и стратегически изискан метод.

Ако Раците съумеят да надскочат мощно ранимото си его и изчистят до съвършенство сърцето си посредством Любовта, побеждаваща страховете и тъмнината, тогава те ще наситят света с интензивността на възприятията си, с прелестния си смях и вярата, че светлината я има даже в нощта.

„ Жена, по кое време ражда на тъга е, тъй като е пристигнал часът ѝ, а по кое време роди детенцето, не помни към този момент тъгата си, заради насладата, че се е родил човек на света. “ – Йоан 16:21

създател: Боряна Делчева, източник: Слънцето в 12-те зодиакални знака

Последвайте ЧЕТИЛИЩЕ  в  Телеграм :

Вижте още: Ракът живее в свят, в който любовта и болката са неразривно свързани

Източник: chetilishte.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР