Всяка зодия има своите страхотни качества, но и своите негативни

...
Всяка зодия има своите страхотни качества, но и своите негативни
Коментари Харесай

Най-големите недостатъци на зодиите

Всяка зодия има своите страхотни качества, само че и своите отрицателни черти. Чудили ли сте се в миналото за какво Овните са толкоз избухливи или за какво Раците са толкоз напрегнати? Всичко това идва от тези черти, които можем да определим като не толкоз прелестни.

1. Овен - Най-негативната линия в техният темперамент е, че не могат да се примирят, че нещата не се случват както те желаят. В такива моменти те стартират да с държат като деца и са в действителност извънредно дразнещи. Точно тогава избухват и основава същинска драма към себе си
2. Телец - Изключително захласнати от външния тип на нещата и от цените им. С една дума-материалисти. Разбира се, не е неприятно да цените красивите и изискани неща, само че Телците са прекомерно огромни материалисти, които даже можем да назовем потребители.
3. Близнаци - Доста постоянно представителите на тази зодия са двулични, което естествено е неприятно за всички хора, които поддържат връзка с тях. Всъщност те не го вършат преднамерено в множеството случаи. Те са просто приказливци. Често обаче, се случва по този начин, че споделят неверните неща на неправилните хора.
4. Рак - Те непрестанно се тормозят за нещо и са несигурни в себе си. Отделят прекомерно доста време в обсъждане на маловажни неща и събития. Те непрекъснато мрънкат и се тормозят за неща, които даже не биха създали усещане на другите зодии. Така натоварват както себе си, по този начин и останалите.
5. Лъв - Изключително огромни егоисти, които непрекъснато желаят вниманието и прожекторите да са ориентирани към тях. Единственото, което те желаят е просто да не бъдат пренебрегнати. В противоположен случай просто полудяват.
6. Дева - Те са прекомерно неоправдателни към другите. Това е тъй като имат доста високи стандарти и чакат от другите да оправдават упованията им. Те непрекъснато подлагат на критика и даже от време на време стават жестоки и груби. Точно това ги прави несъответствуваща компания за по-напрегнати моменти.
7. Везни - Представителите на този зодиакален знак се славят с добротата си, само че от време на време могат да бъдат и много подли, изключително в случай че се изпречите на пътя им. Те са способни преднамерено да ви подлеят вода и да ви саботират. В миг, в който се борят за успеха, могат да бъдат в действителност много жестоки.
8. Скорпион - Те са толкоз студени, от време на време даже наподобяват безчувствени. Представителите на този зодиакален знак могат да бъдат в действителност жестоки. Те нараняват без даже да им мигне окото. Изобщо не се интересуват по какъв начин се е почувствал индивида, който безусловно са сдъвкали и изплюли.
9. Стрелец - Тези хора са в действителност много арогантни и самоуверени, което мъчно може да се хареса на близките. Тяхната самонадеяност доста бързо може да се трансформира в чист егоизъм. А това е отблъскващо за множеството хора.
10. Козирог - Те постоянно считат, че всички останали хора са под равнището им. Вирват нос доста бързо и стартират да гледат от високо. Понеже са типичен перфекционисти, те имат вяра, че единствено и само те могат да се оправят с избрани обстановки.
11. Водолей - Те са прекомерно странни хора, които безусловно никой не може да разбере. Водолеите не са привлекателно странни, те са много дразнещо странни и това ги прави нежелана компания от време на време. Умът им постоянно хвърчи на някъде и те постоянно се хващат за тематики, които интересуват единствено тях.
12. Риби - Те живеят в собствен личен свят и постоянно не помнят да погледнат каква е действителността. Докато се радват на измисления си свят, те непрекъснато закъсняват за срещи и анулират задания. Това ги прави несериозни в лицето на останалите хора и може даже да повлияе на другарствата им.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР