Всяка седмица клиентите на веригата ще имат достъп до още

...
Всяка седмица клиентите на веригата ще имат достъп до още
Коментари Харесай

„Lidl цена” e новото име на още по - изгодното пазаруване в Lidl

Всяка седмица клиентите на веригата ще имат достъп до още повече артикули с високо качество и ниски цени

Изгодното извършване на покупки в Lidl към този момент има ново име – „ Lidl цена “. Тя включва атрактивни оферти с понижени или мощно конкурентни цени. Под това название компанията ще сплоти редица свои досегашни седмични активации, предложения и промоционални интензивности, като ще ги надгради и развие с още преференциални оферти през годината. По този метод „ Lidl цена “ се трансформира в синоним на висококачествените, само че още по-изгодни артикули в Lidl.

„ Нашата философия постоянно е била, че качеството би трябвало да бъде всеобщо налично. Това е още по-важно в този момент, когато потребителят става все по-бюджетно насочен и сензитивен към цената. Именно „ Lidl цена “ е нашият отговор на тази негова нужда. Чрез нея ще предложим на нашите клиенти още по-голям избор от преференциални артикули, без да вършим компромис с високото качество, особено за Lidl. Вярваме, че по този метод ще улесним нашите клиенти, само че по-важното - ще им помогнем в усъвършенстването на разноските и планирането на фамилния бюджет. Така още един път им потвърждаваме, че при нас не избират сред качество и цена, а получават и двете “, съобщи Милена Драгийска-Денчева, основен изпълнителен шеф на Лидл България.

„ Lidl цена “ е естествено продължение на цялостната политика на компанията във връзка с ценовите промоции. Тя надгражда стъпките, подхванати още в първите месеци на рецесията през март предходната година – обогатяване на портфолиото с качествени и в същото време бюджетни артикули, все по-чести акции с повече артикули в преференциални XXL опаковки и многообразие от нови български артикули. През есента на 2020 година компанията предложи и спомагателни благоприятни условия за отстъпки с мобилното приложение Lidl Plus.  

За облекчение на клиентите всички седмични оферти с „ Lidl цена “ ще са маркирани с отличителни цветове и маркировка на място в магазина или в седмичната листовка на веригата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР