Всяка съвременна компания знае, че уеб сайтът не е просто

...
Всяка съвременна компания знае, че уеб сайтът не е просто
Коментари Харесай

Най-добрите 7+1 CMS системи за 2019

Всяка модерна компания знае, че уеб уеб сайтът не е просто следващия маркетингов инструмент, който минава всред наложителните атрибути, с които би трябвало да разполага, с цел да се регистрира като „виртуално присъстваща“. Уеб уеб сайтът е цифров актив, който действително видяно реализира по-голямата част от връзката с хората, които още не са ваши клиенти, в случай че е качествено направен.

В наши дни не е задоволително просто да сте следващата компания, която предлага нещо, само че твърди, че го предлага по-добре от всички други, а цифровият маркетинг е още един разход, който един ден може и да донесе някаква полза. Днес би трябвало да сте компания, която споделя история.

Но несъмнено, уеб страниците надалеч не са толкоз значими единствено и само за предприятията. Всеки един експерт на частна процедура, човек, упражняващ свободни специалности или просто персона, която счита, че има какво да каже на света, знае, че уеб сайтът е едно от най-важните условия с цел да се реализира нейната връзка със света от хора, които желаят да я чуят.

Създаването на уеб уеб сайтове в никакъв случай в историята не е било по-просто, бързо и налично, в сравнение с е през днешния ден. За да създадете един първокласен портал, без да влизате в безпричинно разсипничество, е задоволително просто да подберете вярната CMS система за вас. CMS системите, абревиатура от Content Menagement System съставляват авансово създадени платформи от огромни екипи, които могат да бъдат конфигурирани и ви разрешават да създадете личен и несравним уеб уебсайт единствено и само с няколко десетки клика на мишката. Платформите, които сме подбрали в тази ранглиста на 2019, несъмнено могат да ви посветят в света на готовите системи, в случай че към този момент не сте в него.

Писането е едно от най-големите открития, които в миналото хората са правили – написаното слово е една интимна връзка сред публицист и четец, по тази причина в случай че към момента нямате личен блог, само че от години се каните да си извършите, моментът може би е тук.
НазадНапред8. WordPress
За поредна година, WordPress остава водач тук. Ако на света има доста хора, които са чували единствено една, единствена CMS система, то тя е WordPress. Платформата беше стартирана през 2003г. и от този момент се трансформира в съществена част от интернет. Базирана на PHP и MySQL тя ви дава мощни принадлежности за основаване на уеб уебсайт или блог с разнообразни пакети от функционалности, като можете да употребявате документално наличие, видеоклипове, изображения и други.

Освен това имате опция да инсталирате набор от хиляди авансово основани тематики от трети страни, с цел да създадете уебсайт тъкмо по вашия усет. Освен това, в случай че имате базови познания по програмиране, които даже не граничат с програмирането, няма да ви бъде мъчно да персонализирате тематиките по ваш усет. На процедура, платформата се употребява в съвсем всеки един вид уеб уеб сайтове и във всяка една промишленост по света. Понастоящем, съгласно статистиките, Wordrpess е употребена от 59% от уеб уеб страниците по света, което единствено по себе си е задоволително показателно и красноречиво. Можете да изтеглите софтуера гратис отсам и да го инсталирате на вашия сървър, като надлежно има и алтернатива за потребление на хостинг и домейн, предлагани непосредствено от WordPress.

Бизнес проектът коства 25 $ на месец и ви дава цялостен достъп до магазина с тематики, безкрайно пространство на сървърите на WordPress за предпазване на наличие и персонализиран домейн. Това не е неприятна инвестиция, в случай че желаете да създадете действително работещ, резистентен уеб уебсайт и възнамерявате да го поддържате и да съществува напред във времето.
7. Squarespace
Squarespace е друга известна CMS платформа, значително с помощта на своята вездесъща подкаст реклама. Тя започва почти по същото време като WordPress. Основната разлика е, че не работи на правилото на отворения код – тъй че не можете да изтеглите софтуера и да го инсталирате на личен сървър.

Вместо това е интегриран инструмент за основаване на уеб уеб сайтове, блог платформа и хостинг услуга. Предпоставката е, че регистрирането за абонамент за Squarespace улеснява построяването на уеб страница от нулата, изключително когато е налична неналичието на опит в уеб създаването, или пък при незабавна нужда от основаване на уеб уебсайт за малко време. Подобно на Wordrpess, можете да инсталирате разнообразни тематики и да създадете уеб уебсайт, употребявайки текст, изображения и видеоклипове.

Налична е и версия на платформата за търговия. Това ви разрешава да изграждате и управлявате личен онлайн магазин, без да се постанова да плащате голяма сума за механически експерт, който да го направи вместо вас. Отново има алтернатива за употребявате подготвен бизнес пакет. За 18 $ на месец получавате личен домейн, безграничен потенциал на сървъра (процесорно време), безкрайно място за предпазване, SSL документ, който е наложителен в бизнеса, както и Zapier – инструмент за автоматизация и заем от рекламната платформа на Гугъл AdWords.
6. Weebly
Подобно на Wordpres, Weebly вероятно е име, с което сте осведомени. Това е лесна за потребление система за ръководство на наличието, която ви разрешава да създадете елементарен уеб уебсайт за няколко минути. Платформата употребяват формат за плъзгане и стартиране на контейнери със наличие, тъй че можете елементарно да добавяте функционалности и мултимедийни файлове към уеб страницата си. По същия метод можете бързо да премахнете всичко, което пожелаете.

Има доста варианти за ценообразуване, с които можете да изберете най-подходящия проект по отношение на това дали попадете в частните или бизнес консуматори. След главната безвъзмездна алтернатива, най-евтиният проект е 12 $ на месец, който ви обезпечава безкрайно пространство за предпазване, домейн име и заем за Гугъл Ads. Има вид за дребен бизнес, който би ви коствал 25 щатски $ месечно, с който получавате всички нормални функционалности, както и някои извънредно комфортни корпоративни принадлежности като отбрана на паролите и данъчни калкулатори.
5. Typo3
Когато става дума за безплатните платформи за ръководство на наличието с отворен код, TYPO3 стои високо. Това е една от най-популярните CMS система в света, употребена най-вече в Европа и други райони. Ето за какво е постоянно срещан избор за тези, които търсят многоезични решения.

Добрата вест е, че тя е доста гъвкава, тъй че компании с всевъзможни размери и мащаби, могат да се любуват на удобствата на платформата. Въпреки това, идва със солидна потребност от особено образование, за това не можем да кажем, че е най-удобната и елементарна CMS в този лист. Поне не и за всеки.
4. Magento
Magento се концентрира върху основаването на персонализирани платформи в електронната търговия. Той идва навръх място, когато потребността от по-висока сигурност в CMS пространството е обострена. Тъй като е по едно и също време мощен и елементарен за потребление, е изключително подобаващ за маркетингови организации и клиенти, които обслужва.

Magento е съвършен за компании, които се занимават с дропипинг или търгуват в различни платформи – като eBay, Amazon, Gear Best и други. Вградени за функционалности за маркетингово промотиране, принадлежности за обслужване на клиенти и в детайли отчитане.
Плюсове и минуси от действителни консуматори:
Мощни, доста усъвършенствани функционалности и несъмнено отворен код, без досадни месечни такси. Отлична многоезична и многоцветна поддръжка. Голям брой Magento специалисти по света, които могат да окажат подпомагане и професионална помощ при построяването на вашия уеб уебсайт с платформата. Някои отлични подготвени тематики, налични за закупуване на рационална цена хи необятен набор от плъгини, с цел да обзет целия набор от функциии, нужен на бизнеса.
Недостатъци:
Само базовата версия на Magento е евтина. Професионалните версии за първокласни корпоративни уеб сайтове не са свободно налични. Цените им са високи и несъмнено са единствено за хора, които могат да си го разрешават. Платформата има огромен размер и за съхранението ѝ се изисква сериозен сървър. Необходимо е доста време за персонализиране на уеб страницата благодарение на Magento. Архитектурата е комплицирана и затова лишава доста време, до момента в който изучите структурата на системата, както и е належащо съществено образование на личния състав, в случай че замисляте да се занимавате с нея съществено.
3. Wix
Wix е един от водачите в уеб дизайна – при тях „получавате това, което виждате“. Като маркетингова CMS, Wix свети със своята композиция от комфортни принадлежности за издание, като съчетава големи благоприятни условия за персонализация.

Известен е и с отличната си поддръжка и бързодействие. По същия метод, Wix изненадва със стабилен лист от благоприятни условия за електронната търговия като кодове за купони за отстъпки и следене на инвентара.
Плюсове и минуси от действителни консуматори:
Wix е елементарен за потребление, подсъзнателен инструмент за правене на уеб уеб сайтове. Не се нуждаете от напреднали познания, с цел да изградите личен уебсайт, който да наподобява проведен, професионален и автентичен. Като начинаещи, можете да извършите страхотни неща с Wix. Освен това, също може да употребявате Wix от мобилни устройства, таблети и компютри, защото той има доста елементарен интерфейс за работа и разполага с богат подбор от най-различни шаблони, които може да изплозвате за основаването на вашата корпоративна цифрова история.

Интерфейсът е изчистен и комфортен и елементарно се основават уеб сайтове от нулата.
Недостатъци:
В безплатната базова версия на платформата, сте лимитирани в броя полета, контактни форми и съвсем всичко останало откъм наличие във вашия уебсайт. За да създадете в действителност професионален портал, ще се наложи да се възползвате от платената версия, която не е лимитирана. Не се харесва изключително методът, по който са подредени таблата за ръководство на уеб страницата. Трудно е да се откриват фини настройки и пипкави елементи, откриването на принадлежности като трафик на уеб страниците да вземем за пример несъмнено не става изключително интуитивно.

Pixpa e универсална платформа за основаване на уеб уеб сайтове и неповторима маркетингова платформа, която се употребява от изобретателни експерти и дребни предприятия по целия свят. Лесните му принадлежности за плъзгане и стартиране разрешават на всеки да показва, споделя и продава онлайн без никакви знания за шифроване.

Той също по този начин предлага интегрирани принадлежности за маркетингово ръководство и генериране на доходи, в това число платформа за електронна търговия, потребителски галерии, функционалност за блогове, ленти за известия и доста други.

С 24/7 поддръжката и бюджетната цена на базовия проект от едвам 6 $ на месец, Pixpa е чудесна CMS система за рекламни послания и дребни предприятия.
Преимущества и дефекти от действителни консуматори:
Предимства: Лесен за основаване на уеб уебсайт с доста благоприятни условия за ръководство на портфолио и електронна търговия за креативен експерти, художници, дизайнери, фотографи и други сходни. Не се изискват познания по програмиране.
Недостатъци:
Ограничени варианти за избиране на образец и персонализиран за потребностите на потребителя дизайн и външен тип. Доста сложна миграция от друга блог система и съвсем невероятно бързо импортиране на наличие.
2. Bynder
CMS за марки

Bynder е маркетингова платформа, която позволяна на фирмите на основават, намират, употребяват и работят дружно върху наличието елементарно и комфортно. Често преглеждаме системите за ръководство на наличието като златни принадлежности за бързо и обикновено разгласява на наличие в интернет, само че рядко се замисляме, че те могат да служат и като прийом за ръководство на екипи.

Платформата предлага доста висококачествени благоприятни условия с цел да помогне на ръководителите на търговски марки, маркетолозите и редакторите да създават, утвърждават и популяризират ново маркетингово наличие. Има и опция за основаване на управление и шерване на задания, тъй че цялостното наличие да е структурирано поредно и да подхожда на имиджа на марката на компанията.

Въпреки че има някои изключителни и неповторими функционалности, Byder е много по-скъп от останалите приложения, макар че имате опция за изпробвате услугата с 14-дневна пробна версия. Ще би трябвало да се свържете с компанията за правене на персонализирана оферта с точни цени, само че таксите варират в диапазона от към по 450 $ на месец, а в някои случаи могат да доближат даже хиляди. Но в случай че управлявате огромно дружество и търсите средство, с което да освободите огромна част от маркетинговия бюджет и да опростите доста ежедневни задания, отнемащи съществено време, то може би тази система би била идеална за задачата.
1. Flarum
Flarum е относително разрастващата се и нова платформа за основаване на конгреси, която идва с много хубав и минималистичен дизайн, осигурявайки опция за поддържане на извънредно бързи и интуитивни уеб портали. Макар и да идва с много семпли благоприятни условия, това не значи, че няма всичко главно, належащо за основаването на дребна общественост или уебсайт за съответна среда или група.

Макар и да се показва като конгрес система, в действителност платформата не се лимитира в някакви рамки и може да бъде употребена както за основаване на интерес и автентичен на външен тип блог, по този начин и за различна платформа за групова връзка.

И по този начин, наподобява разгледахме всички известни и набиращи скорост CMS платформи, които бихме ви предложили да употребявате през днешния ден, в случай че пред вас стои алтернативата по какъв начин и с какво да изградите вашия персонален или професионален уеб уебсайт. На която и от тях да се спрете, изключително значимо е да обърнете внимание, чe за качественият уеб уебсайт, платформата не е задоволителна. За него, изключително значим и е надеждният хостинг.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР