Всяка от нас, рано или късно, минава и през това.

...
Всяка от нас, рано или късно, минава и през това.
Коментари Харесай

Защо той избра нея? 

Всяка от нас, рано или късно, минава и през това. Просто тъй като мъжете обичат постоянно да имат разновидности, запаси, последователки и така нататък Ситуацията наподобява по следния метод: Флиртът е налице, явно е, че той те харесва, прави неща за теб, виждате се, само че към момента не може да се каже, че сте дружно. И тъкмо когато въображението ти стартира да рисува красиви любовни приказки...го виждаш с нея. Избрал е друга жена и даже наподобяват щастливи дружно. И в този момент накъде? 

Това е извънредно противен и тягостен миг в живота на всяка жена. Без значение какъв брой си уверена в себе си, този удар по самочувствието няма по какъв начин да не остави следи и да не повдигне въпроси. Важни са отговорите. 

Наистина ли ме харесваше? Да, изрично! Ако един мъж се държи като че ли те харесва, той несъмнено те харесва. Какво се е случило по-късно и за какво нещата не са се получили? Може да има милион аргументи, само че едно е ясно. Дори и в никакъв случай да не сте дружно, той също ще те запомни, тъй като те е харесвал. 

Къде сгреших? Вероятно на никое място. Възможно е да си го отблъснала в случай че си била прекомерно налична или настоятелна, или прибързана, или завладяваща...Но откакто това го е отдръпнало, значи не сте били един за различен. Хубаво е, че си го схванала още първоначално, а не откакто към този момент си хлътнала до уши. 

Тя по-добра от мен ли е? Не! Не! Не! Никоя жена не е по-добра от друга. Това не го споделяме, единствено с цел да те успокоим. Избрал е нея евентуално тъй като такива са били събитията. Може би тя е по-подходяща за него или имат повече общи ползи, или е била на вярното място в точното време, или просто са един за различен. Но това не значи, че тя е по-добра от теб. За различен мъж, ти ще си милион пъти по-добра от нея...и от всички останали дами:) 

Какво не е наред с мен? Всичко ти е наред, просто по този начин е трябвало да се случи. Не е належащо нещо с теб да не е ок, с цел да изиска един мъж да е с друга. Както към този момент уточнихме, тяхната любовна история няма общо с вашата. Понякога всичко е просто орис. 

Винаги ли ще става по този начин? В живота има повтаряемост, само че нищо не продължава постоянно. Всичко зависи от това с каква настройка ще продължиш напред. Разбира се, че няма по какъв начин постоянно да става по този начин. Колко идентични връзки с разнообразни мъже си имала? Всяка идната история ще бъде друга от предходната и сигурно ще е по-хубава:) 

Ето и няколко съвета за разрушено сърце: 

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР