Всяка млада майка изпитва вина, когато се върне на работа.

...
Всяка млада майка изпитва вина, когато се върне на работа.
Коментари Харесай

Весела Бабинова:Не съм лоша майка, макар че всеки ден снимам новия сериал

Всяка млада майка изпитва виновност, когато се върне на работа. Актрисата Весела Бабинова не прави изключение. В последните дни тя мъчно претърпява раздялата с дребната си дъщеричка Йоана, тъй като прекарва по през целия ден на снимачната площадка на новия български сериал „ Мен не ме мислете “, който започва на 24 февруари по bTV. В поредицата Весела влиза в ролята на Яна - майка на две девойки от двама разнообразни мъже, която се грижи сама за децата си, работи крепко и се бори с компликациите.



В допълнение към тази пъстра картина, „ на врата “ й увисва някогашният й брачен партньор (Иван Юруков) и изрично отхвърля да напусне фамилното им жилище. За да се измъкне от сложната обстановка, Яна разчита на очарователния топ юрист Мартин Касимов (Руши Видинлиев). Какво ще се заплетат връзките им, феновете могат да гледат всеки четвъртък и петък от 20.00 часа.

Когато приема ролята в „ Мен не ме мислете “, Весела е наясно, че ще би трябвало да прекарва доста време надалеч от едногодишното си момиченце, тъй като фотосите на сериала са всеки ден. Първоначално се упреква, че е неприятна майка и даже се плаши, че Йоана ще я не помни. Страховете й се стопяват, откакто вижда, че щерка й се усеща прелестно в компанията на гледачката си. В грижите за момиченцето интензивно се включва и сътрудникът на Весела, артистът Владимир Зомбори, както и нейните родители.

Като отделя рационално време за себе си и специалността си, Весела се усеща пълноценна. „ Страшно съм щастлива от работата си в сериала. Много одобрявам Яна, моята героиня в „ Мен не ме мислете “, тъй като е смела, решителна, сърдечна и откровена “, споделя тя. Атмосферата на снимачната площадка също я подготвя – фотосите на всяка сцена са съпроводени със смях и смешки сред нея и сътрудниците й Руши Видинлиев, Иван Юруков, Дария Симеонова и Владимир Люцканов.

Весела получава цялостна поддръжка да се развива в кариерата от половинката си Владимир Зомбори, който след съвсем 10 години, прекарани в графата „ другар и сътрудник “, трайно се настани в сърцето й и завоюва любовта й. „ Винаги съм се чувствала доста добре в компанията на Владо и ми е било хубаво да си прекарваме времето дружно “, изяснява Весела. Той пък в никакъв случай не е спирал да се възхищава на гения и възприятието й за комизъм. „ Това са нещата, които ме привлякоха към Весела. Е, и хубостта й, несъмнено “, добавя артистът.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР