Всяка интимна двойка си има свои лични предпочитания и подходи,

...
Всяка интимна двойка си има свои лични предпочитания и подходи,
Коментари Харесай

Не мълчете в леглото! Ето фразата, която гарантира върховен секс

Всяка интимна двойка си има свои персонални желания и подходи, с които да се забавлява в леглото. Ново изследване обаче потвърждава, че съществува един повсеместен метод, който подсигурява неистово полово наслаждение. И това са... думите.
Учени от здравния департамент в Университета Чапман решили да схванат какво е разковничето за положителния полов живот. В допитването взели участие над 39 000 фамилни двойки. Всички те били дружно повече от три години. Оказало се, че точно думите, свързани с възприятията и привързаността към половинката, оказват помощ за по-качествен секс.
Изследователите открили, че фразата „ Обичам те “, произнесена по време на половия акт, е изразът, който подсигурява най-голямо и цялостно задоволство. Статистиката сочи, че тези думи изговарят общо 75 % от задоволените мъже и 74 % от задоволените дами. Всички те са безапелационни, че точно тези вълшебни думички ускоряват половото предпочитание, вършат секса по-качествен и укрепват връзката с колегата им.
Според изследването едвам половината от участвалите в него интимни двойки са полово задоволени. Като причина за това те показват, че им липсва многообразие в персоналните им взаимоотношения, като измежду образците, които дават, е вземането на общ душ. Близо половината от задоволените и незадоволени двойки четат книги и публикации, свързани със секса.
"Сексуално задоволените двойки обаче се отличават с това, че в действителност са пробвали някои от гореспоменатите хрумвания, и най-много говоренето по време на секс. Те са склонни и на повече опити в леглото ", споделя Дейвид Фредерик, доцент по логика на психиката от Университет Чапман, който е създател на изследването.
Учените прибавят още, че с цел да бъде резултатът по-добър, е нужно фразите, които сътрудниците изговарят между тях по време на любовната игра, да бъдат подплатени с избран тембър в гласа. Той би трябвало да бъде по-плътен, гальовен и леко гален, разкриват специалистите.
Много мъже, взели участие в изследването, са показали, че изключително възбуждащо им работи разговорът, който припомня на диалог по секс телефона - двамата си задават взаимно въпроси и дават отговор на тях с по-различна интонация в гласа си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР