Всяка година законодателите на модата измислят нещо ново. А какво

...
Всяка година законодателите на модата измислят нещо ново. А какво
Коментари Харесай

Модата на "голите" женски бански взриви Инстаграм

Всяка година законодателите на модата измислят нещо ново. А какво е най-вървежното по време на отпуските? Банските, естествено. Този път моделките засипаха Инстаграм със фотоси в новите "голи " бански и, съдейки по всичко, този "писък на модата " наподобява е съумял.

Не е загадка, че за всяка моделка външността е извънредно значима, тялото би трябвало да е плътно като струна, само че по какъв начин тези дадености да бъдат демонстрирани в цялостен бански?
 Коллаж © Instagram / bellaagolden и kourtneykardash

Правилата на Инстаграм обаче не би трябвало да бъдат нарушавани, както и моралните правила, а всякога гърдите да бъдат закривани с ръце или туширани с фотошоп е доста досадно.

 Коллаж © Instagram / oliviaculpo и memu.conteh
И тъкмо тук на помощ на девойките се притекли банските с естествени телесни отенъци, които в мрежата незабавно били кръстени "голите ", написа "Ню Йорк Таймс ".
 Коллаж © Instagram / alessandraambrosio и angelcandices
И фактически, в случай че моделката предписание избере цвета, то банският може да бъде издирван по тялото ѝ седмици наред.
 Коллаж © Instagram/karajewelll
Също по този начин нищо няма да пречи на почитателите да се любуват на извивките на телата им.
 Коллаж © Instagram/lifeofamandariley
В тези "голи " бански към този момент бе видяна бизнес дамата Кортни Кардашиян, супермоделът Бела Хадид, "Мис Вселена 2012 " Оливия Калпо и доста други.
 Коллаж © Instagram/devinbrugman
Остава единствено да се надяваме, че модата на "голите бански " ще се задържи по-дълго, с цел да може на бял свят да се пръкнат още доста прелестни фотоси.
 Коллаж © Instagram / annaherrin и erikacostell
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР