Всяка година си даваме едни прекрасни обещания в началото на

...
Всяка година си даваме едни прекрасни обещания в началото на
Коментари Харесай

Започнете новата година начисто

Всяка година си даваме едни прелестни обещания при започване на януари. Започваме с очаквания и фантазии, замечтани погледи във фойерверките в небето за по-добри времена и по-щастливи дни, а щом искрите шампанско угаснат и главите изтрезнеят, почистваме домовете след празничната неразбория, изхвърляме елхите, прибираме играчките в килера и в понеделник заран отиваме на работа.

Обещанията ли? Те май останаха или при елхата, грижливо подпряна до контейнера, или в килера с играчките, с цел да ги извадим още веднъж за идната Коледа. Стига нелепости, хора! Я се стегнете! Никоя пара в питка, никой шанс в парче баница няма да донесе шанс и благополучие, в случай че сами не се потрудим...

1. Направете главно разчистване и изхвърлете ненужните движимости

Спомените са нещо ужасно, само че с цел да извършите място за нови щастливи моменти и прелестни мигове, би трябвало да се отървете от предишното. В дословен и метафоричен смисъл - в ментален и физически смисъл! Няма да ви споходи нова обич, в случай че мислите ви са обърнати обратно в предишното! Няма да си купите нов диван, до момента в който не изхвърлите остарелия и не започнете да спестявате! Разчистете място в живота и сърцето си за Новото! Пожелайте и направете, с цел да постигнете! Щом приключите с почистването ще се почувствате по този начин, като че ли стоите на върха на планина и вдишвате надълбоко чист въздух!

2. Обърнете внимание на здравето си

Сега е моментът да употребявате онази купа с плодове на масата, останала след празниците за страховит старт на деня! Открийте свежестта на фреша, даже и да не се откажете от кафето! Опитайте да закусите с чай, пробвайте да се откажете от похапването след 19:00 часа. Експериментирайте с организма си, до момента в който намерите оня метод на хранене, който го прави здрав и благополучен! Диетите на звездите са им помогнали толкоз доста, тъй като са направени особено за тях и са съобразени с техния организъм и метод на живот. Не бъдете овце, намерете този режим, който кара вашето тяло да се усеща добре и го следвайте. Резултатите няма да закъснеят!

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР