Всяка година модните фенове с интерес очакват обявяването на поредния

...
Всяка година модните фенове с интерес очакват обявяването на поредния
Коментари Харесай

Джамбатиста Вали е новият гост дизайнер на H&M

Всяка година стилните почитатели с интерес чакат оповестяването на следващия дизайнер, който ще си партнира с H&M и вече е ясно, че това е Джамбатиста Вали . Новината беше оповестена на amfAR в, където той се появи в компанията на креативния консултант на шведската марка Ан-Софи Йохансон, както и с Кендъл Дженър, Киара Ферани, H.E.R, Бианка Брандолини, Крис Лий и Рос Линч , всички облечени с тоалети от новата фешън колаборация. Те носят отличителния жанр и дизайн на Вали и пресъздават някои от неговите иконични модели през годините.

„ Приех да се включа в този план, тъй като усетих, че това е точният миг да споделя моята визия с нова публика. Искам клиентите на да имат достъп до Valli и те да решат какво ще вършат с него. Това, което аз предлагам, е жанр, а не мода: нещо със смисъл и дълъг живот. Хората ще могат да пазят моделите дълго в дрешника си. Колекцията Giambattista x H&M ми разрешава да поднеса хубостта на всички “, споделя дизайнерът. И първите показни неща го потвърждават, ще се убедите сами в галерията.
               
on May 23, 2019 at 10:25am PDT

„ Висшата мода е изкуството да създаваш красиви облекла и да експериментираш с другите материи. Тя е свободата да превърнеш една фантазия в действителност “, разяснява Джамбатиста Вали роклята, наречена The Dream Dress, в която бе облечена изпълнителката H.E.R. Роден и израсъл в Рим, той основава своята марка в Париж през 2005 година, която демонстрира както сбирки ready-to-wear, по този начин и haute couture, а за първи път – специално за тази колаборация с H&M – Вали основава и мъжки дрехи.

Другата оригиналност тази година е, че почитателите на имат шанса да се насладят на колаборацията незабавно, тъй като красивите модели от аления килим ще се появят в няколко определени магазини по света на 25 май. Основната сбирка Giambattista Valli x H&M обаче по традиция ще дебютира в целия свят на 7 ноември 2019. „ Ние сме във екстаз от съдействието с Джамбатиста Вали. Той е неоспорим занаятчия на висшата мода с гений за основаване на паметен контур. Фактът, че можем да предложим неговите емблематични модели на клиентите ни, е сбъдната фантазия. С неспокойствие чакаме реакциите им към тази красива сбирка “, споделя Ан-Софи Йохансон.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР