Всяка година идвам на Шипка, за да положа цветя пред

...
Всяка година идвам на Шипка, за да положа цветя пред
Коментари Харесай

Караянчева: Да превъзмогнем егоизма си

„ Всяка година пристигам на Шипка, с цел да положа цветя пред паметника и да изкажа своята респект към всички храбри български опълченци. Тук е върхът, който най-малко веднъж в годината би трябвало да изкачваме, с цел да може да помним предишното и да градим бъдещето “. Това сподели ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева, която отиде на Шипка, с цел да уважи паметта на опълченците.

" На този връх би трябвало да преосмислим дейностите си и да се замислим за какво от време на време не може да превъзмогнем егоизма си. Защо повече разрушаваме, в сравнение с градим. Защо не може да се обединим зад една обща цел. Трябва да бъдем мощни в името на България и да преглътнем разликите си ", сподели още Караянчева.

„ Тържествата на Шипка са под патронажа на ръководителя на Народното събрание, а това, че президентът желае да пристигна през днешния ден тук и да чете слово си е негов проблем. Но няма публични тържества. Не е значимо да четеш помпозни слова, а е значимо какво чувстваш и да го споделиш с хората, пристигнали тук “, счита ръководителят на Народното събрание.

Този парламент работеше при доста сложни условия, само че е имало и хубави събития, които са се случили, счита тя.

„ Всеки парламент най-после има невисок рейтинг. Не може да кажем, че не сме сбъркали. Затова и ще разкажем какво сме свършили и какво предлагаме на българските жители, с цел да може още веднъж да ни изберат “, добави Цвета Караянчева.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР